Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Janisi, taky me to pekne koplo, ale nemoh jsem ze sebe dostat vic nez hrubosti. Tys to napsal velice nakople, ale slusne. Pekny!

7 4
možnosti
MV

a je moc dobre, ze sel tenhle blog na titulku!

3 0
možnosti
JK

Samozrejme 4 %-ná menšina nie je až tak veľkou hrozbou pre dospelých heterosexuálov. Ale je veľkou hrozbou pre deti v každom veku - a to v rôznych zmysloch slova.

Nielen ako pederasti, ale hlavne tým, že ich dlhodobým - a teraz už ani neskrývaným - cieľom je urobiť si z detí domáceho maznáčika podobného psom či akváriovým rybičkám. Skrátka chcem dieťa, tak si ho dám doslova "vyrobiť" na zakázku. "Do kotle" hodím také a také gény - z dvoch, troch či viacerých ľudí (známych či neznámych), tohto DNA Frankenštajníka si potom dám vynosiť nejakej sociálne slabej žene, a domáce "zvieratko" je na svete.

O tom, že každé dieťa by malo mať nárok na aspoň akú-takú rodovú históriu, rodokmeň, pokrvných príbuzných atď., o tom ani slovo. Len MY (LGBT), MY a NAŠE práva bez akejkoľvek zodpovednosti.

Rodina požíva od štátu, resp. spoločnosti výhody aj, alebo hlavne preto, že sa v nej rodia ďalší, noví členovia, ktorí prispievajú k tomu, že spoločnosť bude existovať aj ďalej. Prispievajú niečím takým aj LGBT?

Dá sa to povedať aj inak - čisto teoreticky, ako dlho by prežila spoločnosť, v ktorej by všetci jej členovia boli homosexuáli?

12 1
možnosti
MV

a prispevaju necim takym aj hetero manzelia, ktori deti mat nemozu zo zdravotneho hladiska? (jsem Cech, jestli jsem napsal po slovensky neco spatne, omlouvam se, ale chtel jsem, abyste pochopil, protoze mi Vas prispevek prijde jako z jine planety, nebo z jineho tisicileti)

5 4
možnosti
JT

J34i43r81i 55T62i74c34h54y

18. 6. 2018 16:39

Kdy budete bojovat za pravo, ze vy muzsti homosexualove budete rodit deti?

7 5
možnosti
MV

tohle vas fakt napada?

3 3
možnosti
BK

Dobrý den pane Sidovsky,je hezké,že píšete o svém životě veřejně,a rozumím Vám,ale vládní činitelé mají pravdu,protože od stvoření člověka,jen muž a žena tvoří pravý manželský pár.Určitě tak vzdělaný člověk,jakým jste Vy,dostala se Vám k přečtení i BIBLE...co Bůh v ní říká o obcování stejného pohlaví?...

7 10
možnosti
Foto

Náboženští fanatici tady opravdu chyběli.Kdysi byla tradice,že který pár se nevzal v kostele byl hříšný a skončil v pekle...

2 7
možnosti
Foto

Nějak jsem z diskuze pochopil,že manželství je velká svátost,kam musí být přístup homosexuálum zakázán,aby se nezhroutila civilizace a všechna heterosexuální manželství.;-)To má manželství takové výhody?Polovina dětí se rodí mimo manželství a jejich rodiče "výhodám" manželství odolávají.Je manželství tradice?Má se na každé tradici lpět?Kdysi byla tradice homosexuály rovnou fyzicky likvidovat jako "nákazu" a "ohrožení".Není to tak dlouho,kdy se pod stejnou rétorikou posílali do plynu.Pokud budou homosexuálové vstupovat do manželství,co se stane tak hrozného?Nic,nikdo tuto změnu ve svém životě nepocítí.Nebo snad ano...?

7 7
možnosti
MP

Tak ono nejde jen o samotný institut manželství, ale o samotný princip párování mužů a žen. Samozřejmě, že právní formu to může jít i jinou, nebo i vůbec žádnou, ale z hlediska společnosti jako celku, a to platí v přírodě obecně, je třeba, aby se párovali muži s ženami. Jen tak vznikne potomstvo, díky kterému společnost může přežít. Tudíž jakýkoliv jiný způsob párování, který nemůže vést k plození potomstva, je ve svém principu patologický...

7 0
možnosti
TK

1. Co se týče vdovského důchodu, je to spíš přežitek z doby, kdy se předpokládalo, že žena v domácnosti se stará o děti a má tak omezené možnosti se zabezpečit. To se vás logicky netýká.

2. Institut dědění opět historicky sloužil k tomu, aby nebyl rozmělňován majetek rodiny - základní ekonomické jednotły státu a aby se z potomků nestali bezzemci, ale naopak mohli rodinný majetek rodiny dále rozšiřovat. Tedy se vás to opět netýká, navíc se v zásadě jednalo o ekonomické opatření, které dnes již má sporný smysl.

Naopak máte výhodu, že při závěti nebudete omezován děděním ze zákona (které v případě, že měl člověk za život několik partnerů také nedává moc smysl) a můžete o svém majetku rozhodovat svobodně. To je přece správná cesta.

12 0
možnosti
JU

J25a73n 63U51l24r31i31c43h

18. 6. 2018 16:06

Pokud by instituce manzelstvi mela byt i pro homosexualy, tak to pojdme rovnou schvalit polyandrii a polygamii, nebo svazek libovolneho mnozstvi lidi bez ohledu na pohlavi a orientaci. Neni v tom totiz potom uz zadny rozdil, jdou pouzit uplne ty stejne argumenty jako pro manzelstvi homosexualu.

15 3
možnosti
TM

T63o71m61á54š 86M69i19k

18. 6. 2018 16:27

Co má společného polyandrie a polygamie s homosexualitou a heterosexualitou? Pletete si trochu počty a vůbec povahu těchto vztahů.

4 5
možnosti
JK

J88i42r50i 26K28u28c10e51r41a

18. 6. 2018 15:59

Dobrý den, osobně jsem podporoval registrované partnerství, přišlo mi správné, aby bylo možno navštívit partnera v nemocnici, získat informace o jeho zdravotním stavu atd atd.

Velmi dobře si vzpomínám, že tehdy bylo zdůrazňováno, že vám nejde o manželství jako takové, o adopce dětí... Nemám nic proti tomu, aby se podařilo vyřešit obecné potíže, se kterými se setkáváte na úřadech tak. Institut manželství bych ale zcela jasně vymezil pro svazek muže a ženy.

24 3
možnosti
Foto

Vše, co pokrývá registrované partnerství lze bez problémů dosáhnout i notářsky ověřenou smlouvou.

8 2
možnosti
MP

Á, dorazil pan Polický a začal nekompromisně rozdávat mínusy na všechny strany. Kdepak, to je ta ukázková tolerance. Jak má někdo jiný názor, okamžitě mínus...:-)

5 2
možnosti
JK

J58i24r27i 67K96u21c96e73r21a

18. 6. 2018 16:00

Tak Radkovi se spíš zasmějeme...;-)

3 0
možnosti
MD

Homosexualita je jedna ze zbrani, kterou ma priroda proti premnozujicimu se cloveku na planete Zemi. Pokud tatp zbran selze, nastoupi jine, pro lidskou spolecnost daleko horsi. Takze jasat nad homosexualitou nebo ne? Tot otazka. Kazdopadne se jedna o regulativni degeneracni mechanismus.

2 1
možnosti
MP

No jo, jenomže proč tuto "zbraň" šíří příroda u nás, vymírajících Evropanů a nešíří ji tam, kde by to bylo účelnější? (Nigérie, Bangladéš, Pákistán, Indie...)

2 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6219x
Producent, manažer, marketingový konzultant v oborech showbyznys a média. Mediálně zastupuje Český národní symfonický orchestr a festival Prague Proms, podílí se na publicitě muzikálů a momentálně produkuje představení Noci na Karlštejně na hradě Karlštejn.

sidovsky.cz