Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RS

R23a87d28e53k 19S85e60m20a

25. 6. 2018 13:40

další bukvice s nároky? jděte už s tím do ...

0 1
možnosti
VB

Sem? https://www.psp.cz/sqw/hp.sqw?k=192 Vždyť joo, už jim píši. :-P Ještě nějaké přání?

0 0
možnosti
Foto

Mnoho diskutérů zde, i pod mým vlastním článkem na toto téma se mnou ani s panem Sidovským hrubě nesouhlasí. Všem těmto lidem bych nyní rád položil jednu jednoduchou a snad každému srozumitelnou otázku - JAK A ČÍM PŘESNĚ KONKRÉTNĚ VÁM OSOBNĚ (ANO, VÁM, NIKOMU DALŠÍMU, NECHCI ČÍST ŽÁDNÁ ALE SPOLEČNOST, ALE STÁT...), MŮŽE UŠKODIT SITUACE, KDY BY DOSTALI HOMOSEXUÁLOVÉ AUTOMATICKÉ PRÁVO ZDĚDIT SPOLEČNÝ MAJETEK JEDEN PO DRUHÉM, NEBO VYPLÁCENÍ VDOVSKÉHO DŮCHODU? Odpověď si prosím dobře rozmyslete, nyní budete psát jen sami za sebe, jeden jak tu jste.

1 0
možnosti
VB

Mohu i já? :-) Já bych to viděla tak, že ten, kdo souhlasí zejména s panem Sidovským, tak ať sepíše dopis a jednotlivě jej rozešle pouze těm poslancům, které nám zde pan Janis tak hezky vypsal. Asi lepší, než se zde hádat. Já osobně už na tom pracuji ;-) Na stránkách poslanecké sněmovny tuto možnost máme.

1 0
možnosti
JP

J77a49n 48P36e39r76n19i54k

20. 6. 2018 10:13

Takže si to shrňme:

1) dědit můžete na základě reg. partnerství. To Vám nestačí?

2) Vdovský důchod? Důchod je financován průběžně, tzn. děti platí na rodiče. Jenže bukvice jaksi nemohou mít děti. Takže jaksi z principu průběžného důchodového systému to možné není.

Co tam máte dál? Každá deviace s sebou nese negativa a s tím se holt musíte smířit nebo se vyléčit.

2 3
možnosti
VB

Tak si to shrňme:

1. Máte zřejmě moře času řešit něco co Vás nezajímá a ani Vás to nikterak nezatěžuje??

2. Ten čas věnujte odkazům na informace na registrované partnerství

3. Slovní urážky padají od lidí bez rozumu, srdce, nedostatku informací.

4. Zjistěte si co to znamená deviace.

5. Zjistěte si co znamená být osobou s jinou sexuální orientací

6. Už máte práci a platíte daně?

7. Jestli nemáte doma papírové pytlíky nebo svěrací kazajku, zařídím...;-) Dneska už tu máme pokrokovou dobu, tak se dá vše obvolat a taaak.

2 1
možnosti
JM

J40i28t48k89a 13M66o59o94d14y

19. 6. 2018 20:40

Plně souhlasím, Janisi. Kdyby byla petice, prosím, dejte mi vědět. Držím palce V

4 0
možnosti
Foto

Ještě v minulém století jsme museli vykat svým rodičům, kouřit se smělo prakticky všude a před 30 lety jsme povinně věšeli dvě různé vlajky do oken. Toto je minulost. Pravidla se mění, svět se rozvíjí. Sňatky homosexuálů jsou povoleny v 25 zemích, z toho 16 je v Evropě. V čem je naše kultura manželství jiná, než v ostatních státech jako je Kanada, Německo, JAR nebo Argentina? Budu bojovat! A vy buďte fér! V

2 0
možnosti
Foto

Napíšu to trochu jakoby ostře, i když to tak nemyslím, ale nedávno jsem četl hlášku nějakého slavného člověka, bohužel si už nevzpomenu na jeho jméno. Ten člověk řekl - "...dneska už nechce být nikdo odpovědně silnej, dneska už chce být každej jen teplej"...

2 5
možnosti
MS

To z vás tedy zase jednou vypadlo "moudro". :-/RvRv

3 0
možnosti
ZH

Rodina je základ státu, společnosti. Proč, je evidentní. Z tohoto titulu má rodina určitá privilegia, práva. Rodinu tvoří muž, žena a jejich děti. Homosexuálové mají registrované partnerství, z kterého jim též vyplývají jistá privilegia (např. dědění), inu proč ne. Problém nevidím v registrovaném partnerství (banalita, uzavírá se cca. 250 reg. partnerství ročně (srovnejte s 50 tis. sňatky ročně), takže poptávka po registrované partnerství je jen taková mediální bublina), ale v erozi rodiny podporované zejména levičáckými pokrokáři a "dobrotrusy" (v jejichž zájmu je oslabení postavení rodiny a zvětšení závislosti jedince na státu) jež se projevuje např. i nepřiměřenou podporou tzv. sexuálních menšin. Výsledkem je téměř 50% podíl dětí narozených mimo manželství.

11 3
možnosti
VB

Taaak a zde je jasně viditelné, že načteno máte 0% Souhlasím v tom, že rodina je základ státu,ale nikde jsem nezaznamenala, kde je přímo napsáno, kdo rodinu tvoří. Rodina je domácnost, kde společně žijí osoby, kteří spolu chtějí žít celý život, sdílejí dobré i zlé...atd.

5 8
možnosti
DS

Karma.

Klaus, Foldyna, Kalousek, Benda - jména představitelů starého zakonzervovaného myšlení. Samozřejmě že homosexuálové neohrožují statut manželství, to si ohrožují sami muž a žena, kteří v něm žijí a kteří se neumějí domluvit. A Klaus ml., který je 3x ženatý, tedy neohrožuje manželství;-D?

7 2
možnosti
VB

Co tak kompromis. Nenazývat svazek manželstvím, ale prostě partnerství srovnat po právní stránce s manželstvím. Na tom nevidím žádný problém. Sám píšete, že nezáleží na lodičkách a bílých šatech.

1 0
možnosti
VB

A proč mít pro jednu věc milion názvů? Co Vám tak vadí???

1 1
možnosti
PB

Karma. Konečně článek ze strany LGBT, který mě jako heteráka nenapadá, neobviňuje a nepřikazuje mi, jak se mám chovat. A za to ta karma. K problematice samotné nemám nic načteno, takže nebudu pálit slepé soudy od boku.

0 0
možnosti
VB

Nepalte od boku, na to už není čas....přečtěte si to ;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6219x
Producent, manažer, marketingový konzultant v oborech showbyznys a média. Mediálně zastupuje Český národní symfonický orchestr a festival Prague Proms, podílí se na publicitě muzikálů a momentálně produkuje představení Noci na Karlštejně na hradě Karlštejn.

sidovsky.cz