Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OJ

Pokud to ten pán řekl, tak je to ko*ot. Já mám jen problém se svědkyní Marxovou. Nevím proč, ale té ženské prostě nevěřím...

0 1
možnosti
VB

Pane Jurnečka, zcela netuším, co si mám z Vašeho příspěvku vzít? Určitě bych neurážela, stačí říct, že nepatří do vlády a není to člověk a máte klidné spaní též :-). Co se týče paní Marxové, ono to sem, dle mě tedy, zcela nepatří. Toto už považuji, že už je založeno na úhlu pohledu a ne na diskuzi ohledně této problematiky. Nicméně jsem velmi ráda, že věci se dále "hýbou" a možná se dočkáme i spravedlnosti.

0 0
možnosti
MV

Janisi, zdravím a je dobře, že ses ohradil. Každej sice nepobere to, co je tématem, ale to už je jejich boj. Fajn dny preju.

4 0
možnosti
VB

Milý pane Sidovský,

zcela chápu Vaše rozhořčení. Kdyby každého z nás někdo posílal do plynu, jistě budeme reagovat podobně. Určitě jen se vztekat v pohodlí domova ničemu nepomůže. Je třeba jednat. Každému, kdo při Vás stojí,ale řekne, že to máte hodit za hlavu, bych řekla, že jim sice rozumím, ale měli by si představit , že kdyby šlo o jejich rodinu, nebo je samotné, určitě nesedí doma se založenýma rukama. Nezáleží, na koho by úrok byl mířen. Možná, kdyby šlo o to, že by se měly vraždit děti s hnědýma očima, tak by jste to asi pochopili více. Z cizího ale nikdy krev neteče a netekla, že? Pro ty, kteří začínáte pana Sidovského obviňovat z toho, že jedná jen sám za sebe. Není to pravda. Pan Janis Sidovský pouze mluvil za své rozhořčení a mluvil o všech skupinách. Je přeci jedno, zda řekne skupinu první tu či onu. Nemám pravdu. Ten kdo je rozumný, uvidí v tom to, oč panu Sidovskému šlo. A to je zejména o vyjádření se k tomu, zda toto tvrzení bylo či nebylo pravdivé a pokud ano, žádá vysvětlení..atd. Není to snad pochopitelné? Myslím, že zcela. No a pro ty z Vás po panu Sidovském šlapete nemám slov. Většinou jsem se k vám vyjádřila osobně. Pana Sidovského si velice vážím pro jeho osobitost i povahu a myslím, že on jako veřejně známá osobnost je velmi dobrým zástupcem a ochráncem této i jiných skupin. Hodně sil, pane Janisi Sidovský. R^:-)

2 0
možnosti
RM

Zajímavé, do chvíle, než jsem si přečetl tento článek jsem nevěděl, že někdo něco takového prohlásil.

Autore, prosím, zamyslete se nad tím a možná Vám časem dojde, že hlášky některých lidí je lepší přejít a ne jim dělat ještě reklamu.

1 4
možnosti
BG

Když se někdo zajímá o to, co se děje v jeho kruzích, pak se tu informaci dozví. Kdyby noviny neupozorňovaly na nějakou "máselnou krizi", tak ani nevím, že existuje. Je to stejný přístup.

3 0
možnosti

Vy ukazujete, proč potřebujeme "ministerstvo pravdy".

0 0
možnosti
Foto

R^ a karma. Víc k tomu netřeba....

2 0
možnosti
SJ

Děláte dramatické výstupy a přitom ani s určitostí nemůžete říci, že to pan Staník řekl. Proč by se vám měl omlouvat navíc pan Holík, mi zcela uniká. Vaše reakce je teátrální, hysterická a zbytečná.

Pokud jde o vaši identitu, tak byste měl být v první řadě Čech a vaše sexuální orientace by měla být věcí soukromou, jako u ostatních lidí. Vyčleňovat se jako sociálně "znevýhodněná" menšina, která bojuje za svá práva proti "většinové, sociálně zvýhodněné" společnosti, není nic jiného než čistý neomarxismus, který míří na rozbití národní kultury - nyní představovaný především Sorosovou sítí neziskovek (PROUD, Prague Pride, Koalice za manželství,...). Soros tak miluje homosexuály a jejich práva, že se jim současně snaží dovézt z Asie a Afriky co nejvíce kamarádů - muslimů. Už jste se vyjádřil otevřeným dopisem k tomu?

2 9
možnosti
JJ

Teatrální a hysterické to jsou přesně ta správná slova...Dál psát nebudu, mohli by mi to smazat.

0 4
možnosti
JL

Tak se na to zeptejte přímo autora výroku, tedy pana Staníka. Pan Holík za něj přeci není zodpovědný.

To je jako kdyby někde něco plácnul nějaký zpěvák a vy jste k odpovědnosti hnal jeho manažera. Nebo naopak? :-)

2 1
možnosti
VB

A co si myslíte, co by asi pan Staník odpověděl? Dobře to pan Sidovský udělal!

0 0
možnosti
AV

A39n33n21a 90V66e91s54e38l13á

12. 11. 2017 20:40

Mě gayové nikdy nevadili . Vadí mi posledních pár let preferace menšin na úkor tradiční rodiny. Připadá mi, že jsou jen samé menšiny. Příroda sama říká , co chce .

7 3
možnosti
RM

Příroda chce, aby se populace regulovala, proto musí být hodně homosexuálů.

0 1
možnosti
JH

J57o31s70e54f 70H73e69j27n15a

12. 11. 2017 19:11

Čtu to až teď. Nevěřícně!!!!!!Velký smutek!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6219x
Producent, manažer, marketingový konzultant v oborech showbyznys a média. Mediálně zastupuje Český národní symfonický orchestr a festival Prague Proms, podílí se na publicitě muzikálů a momentálně produkuje představení Noci na Karlštejně na hradě Karlštejn.

sidovsky.cz