Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já jen řeknu, že zatímco se zde hádáme spíše o nesmyslech, tak větší smysl má poslat DMS Centru Paraple tak, jak to právě běží v ČT1.

Já jako střední hříšník jsem zrovna poslal 60,. Kc. Jsou to dvě piva za měsíc a to není málo.

2 2
možnosti
Foto

Kdo tedy ta slova rekl, Holik kteremu pisete ten dopis nebo Stanik jehoz zminujete? A ve ktere skladbe skupina Ortel neco zpiva proti homoxexualum? A na tom vykriku onoho poslance vam vadi pouze ze hovoril o homosexualech? Proc neprotestujete ze chtel do plynu poslat i Zidy a Romy? To vam nevadi?

8 1
možnosti
JS

Píšu o tom, co se mě týká. Vzhledem k tomu, že pan Staník mluvil také o Židech a Romech, je zbytečné, že předstíráte, že nevíte o jaký výrok jde, když se na to ptáte.

7 2
možnosti
DS

Naprosto s Vámi souhlasím, pane Sidovský. Na půdu Parlamentu ČR nemá co dělat člověk s těmito či obdobnými názory, a to ani střízlivý, natož opilý. A dle mne tam nepatří ani člověk, který takovéto zavrženíhodné názory a projevy omlouvá opilostí.

Váš dopis je stručný, jasný, zdrovřilý a přitom úderný. Pevně doufám, že Vám bude odpovězeno a že odpověď zveřejníte. Hodně štěstí a karmaR^

22 0
možnosti
Foto

Úderný? How come? Martin Braun to řekl velmi dobře. Jde pouze o ochranu minoritních zájmů a ne o něco, co by mělo celospolečenský dosah.

5 4
možnosti
Foto

R^ Karma, souhlasím, mohlo by se to opakovat, na takové excesy je třeba reagovat!

8 0
možnosti
AM

Také bych to viděl jako opilecký úlet. Sám jsem slepec a bisexuál, ale mnohem více mi vadí ukřičení LGBT aktivisté ve stylu - nestačí nám tolerance, chceme respekt, aneb nestačí nám podat prst, chceme celou ruku. Není divu, že tohle "vymrčování" všeho možného pak ve spoustě lidí, kteří proti homosexuálům nikdy nic neměli, vyvolává k této menšině nevraživost, stejně jako "divoká" inkluze na školách podobně ubližuje samotným postiženým. Jak se říká, odsud posud, a kdo chce moc, nemá nic. Proto by bylo velmi záhodno, kdyby slavní lidé z LGBT komunity, třeba právě vy nebo Pavel Vítek, veřejně zkritizovali neomarxisty, kteří tak dlouho otravují lidi právy všemožných menšin, až se lidi naštvou a obrátí se to proti těm menšinám samotným. Extrém vyvolává protiextrém, tak to prostě mezi lidmi chodí a měli bychom podle toho jednat.

8 7
možnosti
Foto

Méně LGBT propagandy by bylo více.

8 0
možnosti
Foto

Patrně to opravdu byl exces. Protože, přece, hned po narození nikdo svou sexuální orientaci nezná.

4 0
možnosti
Foto

H24a36n51a 95V42l52k65o44v13á

11. 11. 2017 19:25

Takže hloupost je omluvou? Stejně jako alkohol? (když pominu skutečnost, že mne jako daňového poplatníka netěší už jen fakt že naši zastupitelé chlastají "v práci" a v tomto nesvéprávném stavu schvalují zákony...

7 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6219x
Producent, manažer, marketingový konzultant v oborech showbyznys a média. Mediálně zastupuje Český národní symfonický orchestr a festival Prague Proms, podílí se na publicitě muzikálů a momentálně produkuje představení Noci na Karlštejně na hradě Karlštejn.

sidovsky.cz