Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Jo, tohle (přímý věcný dotaz) je pochopitelná reakce ...uměřená a hlavně bez účelové hysterie.

Ale myslím, že poslanec Holík nemá problém se od takového chování distancovat, resp.že tak již učinil:

"Poslanec Jaroslav Holík (SPD), pro server prohlásil, že pokud se zprávy potvrdí, bude požadovat jako minimum omluvu a vyvozovat důsledky."

1 0
možnosti
KK

Jen zmíním, že plyn dýcháme všichni, teď a neustále. Někteří si jej ještě obohacují i o různé přísady spalováním rostlin přímo na vstupu plynu do dýchacího ústrojí a dělá jim to dobře.

Takže když už někdo někoho posílá do plynu, měl by jasně uvést o jaký plyn se má jednat. Jinak je to dost neurčité a ve své podstatě i nenapadnutelné.

1 5
možnosti
Foto

To bych neřekl. Poslat do plynu je jednoznačné a neznamená to jít na čerstvý vzduch.

4 1
možnosti
PV

Jo pane Sidovsky, celkem Vase pocity chapu. Je to jako kdyz se rodina u soudu dozvi, ze ten oplec, co zabil prislusnika jejich rodiny, za to vlastne nemuze, protoze pokud by nepil, tak by se to nestalo.

3 0
možnosti
VB

No, to ano. Ale věc má háček. Ve Vašem přirovnání bude zlo určitě potrestáno...

0 0
možnosti
Foto

stejně jako hetero nikde nezdůrazňují, že jsou na druhé pohlaví, tak by měli i homo být nenápadní a nic by se nedělo. Mouše, než ji vezmu po těle plácačkou, pokaždé říkávám, kdybys olizovala drobky na stole, namísto mého kolena, sešla bys až věkem.

4 8
možnosti
Foto

U homosexuálů a vztahu k nim došlo k regulačnímu překmitu. Od trestnosti, až ke zbožnění, což ale není to pravé.

1 1
možnosti
Foto

Některá pojetí svobody projevu považuji za podobně zvrácená, jako jsou zvrácené postoje narušených hulvátů a hrdobců, kteří se cítí být oprávněni se povyšovat z pozice příslušnosti k většině, aniž tuší, že se z většiny vyčleňují menšinovým (doufám) odpudivým projevem nadutosti. Pyšní jsou na co? Nevědí to, prostě se tak cítí. Svoboda slova rodičů by byla sociální pracovnicí vnímána možná jako nepochopená, kdyby rodiče se svými dětmi mluvili o zločinu jako protřelí recidivisté nebo o sexu jako hrdí obchodníci s masem. Někdo by mohl namítnou, že dospělí jsou už imuní. Asi ne, když všechny demagogie spoléhají na opak. Absolutní svoboda slova je úchylnost. A dá se velmi dobře zneužít, což věděli mnozí. J. Goebels a mnoho před ním i po něm.

2 2
možnosti
AM

Právě ta narážka na Čunka zavání oním poroučením menšiny většině, co si smí a nesmí myslet. Kdokoli má právo si myslet a říkat, že např. Prague pride je úžasná akce, nebo že je to přehlídka zvrácenosti, stejně tak jako má právo si každý myslet a říkat, že homosexualita je deviace, nebo že je to jen odlišný životní styl. Pokud se ale jedno smí a druhé nesmí, ať z jedné či druhé strany, zavání to nesvobodou. Svého času, když ministr Pelikán chtěl zavádět trestné činy typu hanobení sexuálních menšin či třídy a životního stylu, napsal jsem k tomu blog s provokativním nadpisem, že odedneška nejsem zdravotně postižený, ale mrzák. To myslím dostatečně vypovídá o mém postoji ke svobodě slova, a to z pozice příslušníka rovněž znevýhodňované menšiny invalidů, takže nikdo nemůže říct: "Podívej, ale jak by ti bylo, kdybys ty sám byl gayem, romem, nebo nevím kým jiným. Kdyby tady někdo napsal blog, že Mikulášek jako slepec patří do ústavu, nebo že by s ním měli hned po narození naložit jako ve starověké Spartě..., a ten blog by byl adminy smazán, tak bych byl jeden z prvních, který by se autora zastal podle Voltairova principu - nesouhlasím s tebou, ale budu bojovat za to, abys svůj názor mohl beztrestně říkat nahlas. A na druhou stranu, když už nějakou tu politickou korektnost, tak by ale musel platit stejný metr, jak pro většinu, tak pro menšiny, jak pro příznivce vítací kultury, tak pro národovce, jak pro homosexuály, tak pro zastánce tradiční rodiny..., ale to není ani náhodou.

6 6
možnosti
JS

Pane Mikulášku, já do průvodu nechodím. Také o něm nepíšu. Můj blog je čistě o tom, že není přípustné, aby beztrestně kdokoliv kohokoliv posílal do plynu a chtěl ho střílet po narození. O ničem jiném, co mi podsouváte, nepíšu.

15 0
možnosti
JS

Přečtěte si pár komentářů pana hejtmana na adresu gay minority a nebudete se ptát

3 2
možnosti
Foto

Pokud myslíte toto:

Čunek: Musíme řešit to, že vymíráme, gayové a lesby děti nerodí, proto ...

https://video.aktualne.cz/.../cunek...gayove.../r~db8421b67df711e7b4dc0025900fea0...

Sexualita by měla zůstat v ložnicích, Prague Pride ale zakázat nemohu, říká hejtman Zlínského kraje Jiří Čunek.

Tak s tím skoro souhlasím, protože lesby děti rodit mohou. A nakonec i gay může plodit a často ti dělá. Jde jen o ten zbytečný poprask na veřejnosti.

1 1
možnosti
AR

Minorita by chtěla poroučet značné většině. Nebudou takoví chtít dokonce i osvojit si malé děcka?

3 7
možnosti
BG

V dopise jsem nikde nic o poroučení nečetl a ani to z něj nevyplývalo.

9 0
možnosti
AM

A nejhorší na tom je, že kdyby někdo do toho plynu posílal heterosexuály nebo třeba bílé muže, tak by to většina tzv. bojovníků proti rasizmu a různým těm "fobiím" naprosto neřešila. :-( V Británii soud osvobodil ženu, která volala po zabíjení bílých mužů, na festivalu v kanadském Halifaxu zase posílali barevné dopředu a bílé dozadu, přičemž bílou fotografku, která neuposlechla, označili za "rasistku", přitom rasisti byli právě ti, kteří posílali jedny dopředu a druhé dozadu..., takový apartheid naopak. Každá minorita peče jen za své zájmy, ale málokteří příslušníci nějaké menšiny najdou odvahu říct: "Tak tohle ne, to není mým jménem, vážím si tolerance většinové společnosti a nechci si pořád něco "vyřvávat". Kdyby se takových našlo víc, tak by výrazně ubylo nenávistných excesů ne jen vůči homosexuálům. Třeba tady na blogu mimo sebe ve smyslu kritiky fanatických bojovníků za svou menšinu registruji snad jen Hatema Berrezougu, který je ke svým radikálním muslimským souvěrcům kritický a z části se zastává majoritní zpolečnosti. Jedinou výjimkou jsou ženy, a těch si vážím, které se tu veřejně vymezují proti genderovým nesmyslům, třeba Markéta Šichtařová či Eva Svobodová. Takže místo upozorňování na každý šplecht, který někdo vyplodí v opici, by to chtělo konečně ukázat většinové společnosti, že i "utlačované menšiny" dokážou být sebekritické a nehledají všechnu vinu jen v těch druhých.

13 5
možnosti
RJ

R11a30d11e80k 66J58a49r75o37š

11. 11. 2017 20:20

Ten obejda Staník je samozřejmě vypatlanej mozek, ale nechápu, proč k němu obrazně přiřazujete i pana Jiřího Čunka???

3 3
možnosti
JS

Přečtěte si pár vyjádření pana hejtmana na adresu gay minority a nebudete se ptát

3 2
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6219x
Producent, manažer, marketingový konzultant v oborech showbyznys a média. Mediálně zastupuje Český národní symfonický orchestr a festival Prague Proms, podílí se na publicitě muzikálů a momentálně produkuje představení Noci na Karlštejně na hradě Karlštejn.

sidovsky.cz