Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

fidel

19. 8. 2011 9:40
karma...jednoznačná a zasloužená

R^

0 0
možnosti

Jan Vrana

11. 8. 2011 15:46
Nedůstojné

"Slavny producent" by se nemel uchylovat k takove nizkosti jako je zesmesnovani oponentova jmena. Uz jen proto, ze je to spatne PR homosexualistickemu hnuti.

0 0
možnosti

jardahol

10. 8. 2011 21:49
bible a homosexuálové 2

Když jim známost Boha nebyla dost dobrá, Bůh je vydal jejich zvrácené mysli, aby dělali, co není správné. 

 Jsou prolezlí nepravostí, podlostí, chamtivostí a záští; jsou plní závisti, vraždychtivosti, svárlivosti, lsti a  zlomyslnosti; štváči a pomlouvači, odpůrci Boha, zpupní, arogantní, vychloubační, vynalézaví ve zlu, vzpurní k rodičům;  nerozumní, nespolehliví, bezcitní a nemilosrdní.  Přestože znají Boží rozsudek smrti nad pachateli těchto věcí, nejenže je sami dělají, ale ještě to ostatním schvalují.

List  Římanům   1.kapitola

0 0
možnosti

jardahol

10. 8. 2011 21:47
bible a homosexuálové - 1

Ačkoli Boha poznali, nectili ho jako Boha. Místo aby byli vděční, propadli ve svých myšlenkách marnosti a jejich nerozumné srdce se ocitlo ve tmě.Prohlašují se za moudré, ale jsou blázni.  Slávu nesmrtelného Boha vyměnili za pouhé obrazy smrtelného člověka, ptáků, zvěře i plazů.  Bůh je proto vydal nečistotě, po níž v srdci toužili, aby si navzájem prznili těla,  když vyměnili Boží pravdu za lež a ctili stvoření a sloužili mu raději nežli Stvořiteli, který je požehnaný navěky. Amen.  Bůh je proto vydal hanebným vášním. Jejich ženy vyměnily přirozené obcování za to, které je proti přírodě.   Stejně tak muži opustili přirozené obcování se ženou a vzpláli touhou k sobě navzájem; muži páchají nestydatost s muži a za svou zvrácenost na sebe přivádějí nevyhnutelnou odplatu.

1 0
možnosti

Karel Žerotín

10. 8. 2011 21:45
Á tak pán je termální ?

Pan Hájek zmatený není, to jenom Vy máte pomatené hodnotyRv

0 0
možnosti

schogetten

12. 8. 2011 14:51
Re: Á tak pán je termální ?

Bože... To je názor....Rv

0 0
možnosti

BlancheK

10. 8. 2011 15:54
Hájku zelený :-)

Homosexualita není nemoc! Všichni lidé jsou si rovni a není důvod mezi ni dělat rozdíl.

Ale chápu, že "křesťanský" Hrad má pocit, že to musí být jinak!

1 0
možnosti

quido

10. 8. 2011 18:18
Re: Hájku zelený :-)

obráceně - není-li to nemoc - je "normální"?? je to skutečně něco, čím se máme chlubit a předsouvat obyčejným lidem tak, že pomalu by měli mít pocit, že jsou to oni, kdo je nenormální???8-o

0 0
možnosti

tojsouveci

10. 8. 2011 14:35
Nějak

Nějak to nechápu. To myslíte, že se tím nějak vylepší pověst homosexuálů, když se k tomu přihlásí nějaká známá osoba (sportovec apod.)? A jak by to bylo, kdyby se nějaká známá osobnost přiznala k tomu, že je pedofil, zoofil, či jiný "fil"?

V ten okamžik by se měla společnost snažit přestat odsuzovat tyto osoby a snažit se o jejich porozumění a podporu? Možná i bojovat proti jejich diskriminaci z hlediska práva co se týká jejich sexuálnímu vyžití?

.

Já nevím. Třeba to za pár let přijde. Se stejnými argumenty jako u homosexuuálů. Tzn., že se tak narodili a nemohou za svoji sexuální orientaci (což je pravda). Neměli by mít právo na sex s vybraným objektem stejně jako ho mají ostatní?  Věřím, že během dalších desetiletí spolenost vymyslí ještě mnoho "diskriminací", které bude potřeba odstranit :-)

1 0
možnosti

fidel

10. 8. 2011 11:57
karma...jednoznačná a zasloužená

R^

0 0
možnosti

kochi1

10. 8. 2011 11:26
Janis Sidovsky

pedagog na univerzite J.A.Komenskeho....Komensky se musi otecet v hrobe, kdo uci na univerzite nesouci jeho jmeno, potazmo, co je tato radoby univerzita (soukroma) vubec zac. O tom, ze tam studuji lide co nemaji na beznou VS parametry vubec nemluve :)

0 0
možnosti

cmelak598

10. 8. 2011 9:01
RE

Nikoho neodsuzuji - ať si každý spí s kým chce, člověka posuzuji podle jeho morální kvality !!, nedochází mi proč pochoduje po Praze "hrdý" průvod? Ta "hrdost" se má týkat čeho ? Pochopil bych kdyby se jednalo o průvod třeba vědců kteří za zasloužili o nový lék, sportovců kteří vyhráli mistrovství světa apod. Důvod "chlouby a hrdosti " mi však u tohoto shromáždění uniká. To už můžou vyrazit do ulic třeba tramvajáci, kteří budou s patřičným hudebním doprovodem jásat jak se jim líbí nové tramvaje ;-D. Když je homosexualita "normální" proč se tím chlubit na ulici?Já také nepůjdu s manželkou na ulici a nebudu tancovat...ale tak špatný nápad to zas není. Udělat pride pochod manželských párů, že to spolu vydrželi (50% rozvodovost tedy nic moc)

0 0
možnosti

quido

10. 8. 2011 18:19
Re: RE

R^R^ ... přidám se k vám do průvodu .. myslím, že 22 let společného soužití s manželkou bych měl řádně oslavit .. že jsem vydržel být NORMÁLNÍ...

0 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6219x
Producent, manažer, marketingový konzultant v oborech showbyznys a média. Mediálně zastupuje Český národní symfonický orchestr a festival Prague Proms, podílí se na publicitě muzikálů a momentálně produkuje představení Noci na Karlštejně na hradě Karlštejn.

sidovsky.cz