Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AN

TondaN

6. 8. 2011 20:30
já bych řek:

co tak nachat hájka hájkem..jak by nebylo dost problémů:-)

0 0
možnosti
LH

Lady Humussprey

6. 8. 2011 18:18
Šišmánkote, tak už jim dejte patent, že jsou solí země

a vycpaná prsa jsou nejvíc sexi, ať můžeme zase diskutovat o něčem méně uhozeném.

1 0
možnosti
N

nespokojeny_obcan

6. 8. 2011 16:16
A tady jsem přestal číst.

Záštitu nad Pride v Amsterdamu přijal místní starosta Job Cohen.

Jak nečekané. 

0 0
možnosti
DM

Azreael

6. 8. 2011 17:11
Re: A tady jsem přestal číst.

Vase prezdivka mluvi za vse :-)

0 0
možnosti
PV

Pan Vajíčko

6. 8. 2011 15:45
Ani milion líbivých slov

Ani milion líbivých slov nemůže zakrýt to, že homosexualita není normální, homosexualismus je nebezpečnou ideologií a všechny ty homo "pride" a "parade" jsou vskutku nechutné...:-P

3 0
možnosti
MG

james.blond.007

6. 8. 2011 16:24
Re: Ani milion líbivých slov

někdo chce něco zakrývat? možná tak pan president. jinak bych řekl, že je tomu právě naopak. čeho se bojíte, pane Vajíčko? ;-D

2 0
možnosti
M

milenkamikes

6. 8. 2011 15:31
nevím

proč by nemohli mít nějaký pochod? gayové jsou totiž věsměs vzdělaní,slušní lidé,velmi citliví. Nemůžou za to, jací se narodili.Chodí do zaměstnání,odvádějí daně na rozdíl od jiných spoluobčanů. Vy, kteří děti ještě nemáte, nikdy nevíte, co se Vám narodí, a pokud už je máte,  a jsou malé,nevíte,zda-li už nemáte doma malého gaye. Jak budete mluvit pak?

trochu tolerance by to chtělo.........VVV

3 0
možnosti
M

mmaaxxxoo

6. 8. 2011 16:10
Re: nevím

Takže poznávací znamení gayů je, že chodí do práce a platí daně. Skoro to připomíná ten vtip s akváriem.

Ouuuuu, já taky chodím do práce a platím daně................NE, opravdu ne.

1 0
možnosti
JC

medvěd brtník

6. 8. 2011 14:20
Je mi jedno, kdo s kým spí, pokud to není dítě nebo někdo,

kdo se nemůže bránit. Ale nechápu proč se HS musí vymaškařit, ozdobit sex. symboly a žádají toleranci. Je mi stydno za to, jak vypadají a děti bych chránila  před takovými podívanými. Proč HS nestačí být prostě občanem?

1 0
možnosti
MN

MartinNovotny

6. 8. 2011 14:42
Re: Je mi jedno, kdo s kým spí, pokud to není dítě nebo někdo,

Já bych velmi rád byl obyčejným občanem, který by mohl mít děti, mít s partnerem hezkou svatbu a dát si na veřejnosti pusu bez toho, aniž bych se bál, že dostanu dlažební kostkou do hlavy. Takovým občanem bych byl velmi rád. Také bych chtěl zažít, že se babičky nebudou svých dětí ptát "Tak co, už máš holku" ale "Tak co, už máš holku, nebo kluka?"

3 0
možnosti
F

fascinatedbyhumanity

6. 8. 2011 13:39
skvele

napsany. Normalnimu cloveku prece nemuze vadit, ze jini, dospeli, svepravni lide mají dobrovolný vztah s osobou stejného pohlavi. Do toho mi prece nic neni a jsem si jista, ze mnozi z nich dokazou vychovavat deti lepe nez jakakoliv hetero dvojice. Ti, ktere znam, jsou inteligentni, vzdelani lide s rozhledem...to je pro mne tisickrat lepsi nez heterosexualni xenofob, ktery by se s rodinkou nejradsi uzavrel v rodne zemi pred cizimi, skodlivymi vlivy, pote, co by je vsechny vyloucil ze sveho okoli.

3 0
možnosti
K

klapzubova

6. 8. 2011 14:45
Re: skvele

ach jak jsi tolerantní;-D

1 0
možnosti
O

oldbear

6. 8. 2011 12:59
A jo Janisek

RvPotrefena husa c.1 se ozvala,a co ze tak opozdene.

1 0
možnosti
H

honzahoff

6. 8. 2011 13:12
Re: A jo Janisek

Já si tady soudruha gaye všimnul, když blogoval, aby homosexuálové masově posílali hlasy do StarDance Anetě Langerové, která nebojácně mluví o svém specifiku. Tak jsem chvilku zauvažoval, zda by diabetici neměli tehdy volit Pavla Kříže, který je znám zase svým specifikem. A že by to bylo hlasů! P. K. vyhrál i bez huráakcí :-)

1 0
možnosti
RH

Kruton

6. 8. 2011 12:48
Problém je v jevu, který je dobře parodizován v postavě

Daffyda Thomase ze seriálu Malá Velká Británie. Herec ač je sám homosexuálem, paroduje tyto homoexibicionisty....

http://www.youtube.com/watch?v=fhu2FMagYGE&feature=player_embedded

2 0
možnosti
RH

Kruton

6. 8. 2011 12:44
pane Sidovský

politici se snaží zalíbit a z politických důvodů se ukazují jako nejlepší přátelé úplně kohokoliv, kdo má volební právo. Skutečně nejde o politizaci homosexuality? Už jenom to, že se řeší sexuální minorita jako jakási homogenní skupina, která je nadána určitými právy díky své sex. orientaci a jejich mediální vyjadřování a politické požadavky ukazují na opak. Podle mě ano, průvod je zbytečná šaráda. Naše společnost je tolerantní a nikdo nemůže věřit tomu, že veřejná prezentace něčí sexuality dokáže změnit poměr společnosti k nějaké sexuální minoritě. A pokud to dokáže, pak k horšímu. Homosexuálové od počátku svého boje za "svá práva" hovoří o tom, že jsou stejní jako ostatní lidé, avšak soustavně se profilují jako vydělená část společnosti. Tak jak to tedy je? Chcete být integrální částí společnosti, anebo něčím zvláštním. Extra průvody, extra zákony, extra kultura, copak jste natolik jiní, abyste se pořád prsili?

2 0
možnosti
H

honzahoff

6. 8. 2011 13:10
Re: pane Sidovský

Ano, nějak si naši homosexuální spoluobčané protiřečí. Třeba režisér Špaček v jednom a témže pořadu Před půlnocí prohlásil: ,,Manifestujeme skutečnost, že ze své odlišnosti nemáme mindrák´´ a zároveň ,,Ještě by to chtělo adoptovat děti.´´ // Tak nevím, mají či nemají ze své odlišnosti ten mindrák? Nějak tomu nerozumím...

Třeba se jednou dočkáme pochodu žen s celulitidou (nebo obyčejnými vráskami), že jim celulitidofobní média (viz reklamy) zpochybňují právo na vztahové vyžití. To by teprve byl v Praze šrumec!

1 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6219x
Producent, manažer, marketingový konzultant v oborech showbyznys a média. Mediálně zastupuje Český národní symfonický orchestr a festival Prague Proms, podílí se na publicitě muzikálů a momentálně produkuje představení Noci na Karlštejně na hradě Karlštejn.

sidovsky.cz