Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Psychorův klon

7. 8. 2011 11:10
Aby vás slovo deviace tak nedráždilo.......

Deviace jako odchylka od normy, je v obecném pojetí chápána jako jakákoli odchylka od normální struktury či funkce a může se vyskytovat u kteréhokoli jevu, v přírodě nebo ve společnosti. Všechny přírodní i společenské jevy v sobě obsahují dispozici k deviacím, pokud se vyznačují určitým stupněm variability: určitá míra odchylky od normálního (ideálního, statisticky průměrného, funkčně optimálního....) stavu daného jevu nabývá deviantní charakter.

Mohl bych pokračovat a zahýbat do detailů, ale myslím, že k pochopení pojmu a hlavně k prozření, že deviace není sprosté slovo a nemá jen negativní podtext, to snad stačí.

0 0
možnosti

peterudes

7. 8. 2011 11:16
Re: Aby vás slovo deviace tak nedráždilo.......

obávám se, že slovo deviant, byť jeho správný význam jste popsal vcelku správně, je vnímáno valnou většinou obyvatel jako něco špatného, zlého, odsouzení hodného, prostě to má v sobě hodně špatnou emoci a asi i proto je výrok pana Hájka tak kontroverzní...

2 0
možnosti
LZ

generallz

7. 8. 2011 10:56
Gay Pride

Pochod homosexuálů, kterým se snaží vyzdvihovat svou orientaci, je asi tak stejně směšný, jako kdyby heterosexuálové pořádali pochod heterosexuálů, na němž budou volat, že být hetero je to nejlepší na světě a důvod k hrdosti.

Pokud se homosexuálové s touto orientací skutečně narodili, pak to nemůže, jakožto vrozená a na vůli nezávislá věc, být žádný důvod k hrdosti, stejně jako člověk nemůže být hrdý na svou rasu nebo na to, že dejme tomu vyrostl do dvou metrů.

1 0
možnosti
LZ

generallz

7. 8. 2011 10:54
Cameron a Cohen

Nojo, Janisi, jenže ani David Cameron ani Job Cohen nejsou pravičáci. Jsou jen důkazem toho, jak se bývalá pravice postupně přesunula na střed a pravicové hodnoty zahodila.

0 0
možnosti
OSNZ1

opuštěná struna noci za 14.90,-

7. 8. 2011 10:38
"Názor" homosexuála na homosexualitu

;-D8-oRv může být něco zoufalejší a irelevantnějšího?

3 0
možnosti
PK

Psychorův klon

7. 8. 2011 10:14
Deviace to je a můžete se stavět na hlavu

pokud to slovo chápete negativně, je to vaše věc a omezenost. Pochodujte si jak chcete, ale záštita primátora je trochu moc. A co se týká těch slov Camerona o homosexualitě a dopingu? Tak u tohoto sportovce to bylo celkem trefné. Jogurty, tvaroh a posilovna z něj takovou hroudu neudělaly.;-D

2 0
možnosti

peterudes

7. 8. 2011 10:47
Re: Deviace to je a můžete se stavět na hlavu

tak on pan Hájek sám sebe označuje za konzervativního křesťana a to je v naší většinové ateistické společnosti taky odchylka od normálu, tak že je vlastně taky deviant. Dá se říct, že každá nevětšinová vlastnost je deviantní - zřejmě jsme tedy národ deviantů a můžeme se tak začít vesele titulovat...

0 0
možnosti
VPB

Jadyk

7. 8. 2011 8:24
Pravdu nemá ani pan Hájek, ani Vy...

Nejste devianti, ale ani to není na žádnou "PRIDE". Co se změní, když se z homosexuála stane gay nebo z cikána rom? Nic...V Londýně jsem zažil několik pochodů Vašich "souvěrců". Nemyslím, si že pochod polonahých, v latexu a kůži oděných "demonstrantů" někoho přiměje, aby na Vaši menšinu změnil názor:

http://regent.blogs.com/.a/6a00d8341ca4b653ef01127937c87428a4-800wi

PS: svatby Vám nikdo nebere, ale jsetli chcete děti, tak si je máte udělat, jako všichni :-P

0 0
možnosti
S

sampis

7. 8. 2011 9:19
Re: Pravdu nemá ani pan Hájek, ani Vy...

Proč by někdo měl měnit názor? Chtějí si udělat průvod, tak ať ho mají.

1 0
možnosti
MF

falm

7. 8. 2011 0:55
Odmítavá reakce velvyslanců řady zastupitelských úřadů v ČR

je p. Hájkovi tou nejpádnější odpovědí na jeho výrok!

1 0
možnosti
KB

misery index

7. 8. 2011 1:01
Re: Odmítavá reakce velvyslanců řady zastupitelských úřadů v ČR

V souvislosti s Hájkem o ničem opravdu nevím ... 8-o8-o

0 0
možnosti
PJ

Paveljan

6. 8. 2011 23:16
Pane Sidovský,

Rozdíl mezi Vámi a Hájkem je ten, že Vy jste vyslovil svůj názor, kdežto Hájek vyslovil pravdu.

1 0
možnosti
SI

saharské iglú

6. 8. 2011 23:35
Re: Pane Sidovský,

R^Sidovský coby registrovaný ,  nemohl asi jinak co by nato řekla jeho "stará" kdyby se neohradil

0 0
možnosti
MR

Morčosaurus Rex

6. 8. 2011 21:52
Tyhle dva pány na hradě nemá smysl komentovat,

i když chápu, že se člověk neudrží. Mě skoro pobavila jejich zmínka o tom, jak ošklivé jsou všechny ty -ismy, jako je homosexualismus, ekologismus asi taky...a přitom jediný, kdo tyhle patvary vymýšlí, jsou hradní muži.

1 0
možnosti
OK

obr Kolodej

6. 8. 2011 21:10
Smutny pozustatek

Pan kancler je smutny pozustatek komunisticke minulosti.

Homofob, ktery navic veri nesmyslnym konspiracnim teoriim okolo 9/11 a vubec keca do veci ktere nejsou v jeho kompetenci dela ostudu nejen uradu presidenta, ale i cele republice.

Dokud si tam bude Vaclav Klaus toho prirudleho, za pravicaka se povazujiciho pomatence drzet, tak me coby president vubec nezajima........

1 0
možnosti
TJ

Tomáš Jasný

7. 8. 2011 1:58
Re: Smutny pozustatek

Jediná nesmyslná teorie okolo 9/11 je ta od vlády USA, kterou nám navíc cpou naše zkorumpovaná média a kterým věří ovčané jako Vy.

Budovy podle Vás padají samy od sebe, letadla se po nárazu vypaří a nic z nich nezbyde (Pentagon) a desítky dalších nesrovnalostí. Navíc nádherná záminka k tažení proti islámským zemím, které nechtějí přistoupit na vysávání jejich financí od IMF a WB, které jsou v americkém područí.

Klidně si věřte dál, že všechno provedli pasáci koz z afghánských jeskyní. Tam je totiž americká armáda už deset let opravdu zapotřebí. Ten zlý Husajn, za něhož byl v Iráku lepší a bezpečnější život, než s Američany, ty zbraně hromadného ničení asi schoval do kouzelného klobouku a ti hodní Američané je kvůli tomu nemohou najít...

0 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6219x
Producent, manažer, marketingový konzultant v oborech showbyznys a média. Mediálně zastupuje Český národní symfonický orchestr a festival Prague Proms, podílí se na publicitě muzikálů a momentálně produkuje představení Noci na Karlštejně na hradě Karlštejn.

sidovsky.cz