Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NW

NobodyWasHere

7. 8. 2011 13:41
vážený autore

nejste lepší než zbytek populace, tak nám to netlačte do hlavy.

0 0
možnosti
GS

all_the_way

7. 8. 2011 13:48
Re: vážený autore

laskavě ocitujte kde autor něco podobného tvrdí. Přímou citaci, prosím...

1 0
možnosti
E

ESKADOMI

7. 8. 2011 13:19
Nechapu

z jakeho duvodu -  vubec tyto Diskuze? Vezmeme to tak, Heterosexual - se muze rozmnozovat = zajistuje budouctnost- pokoleni .  Homosexual - je slepa ulicka = zadna budouctnost !  A kdyz by se to vzalo  Kvalitativne, tak A je Hetero  a B je Homo. A prave to co neni k pochopeni je, ze na sebe tak upozornuji. Jejich orientaci jim nikdo nebere, to je ciste privatni zalezitost. Vzdyt maji svoje kluby, kde maji moznost kontaktu. Co odpuzuje je ta hrozna vystrednost a obtezovani druhych.To je ale i nazor mnohych Homosexualu.

2 0
možnosti
L2

Lanta 2OO4

7. 8. 2011 13:58
Re: Nechapu

Pokud považujete za smysl celého žití jen pohé rozmnožování,pak člověka ponižujete do roviny prvoků. Ti se také dokážou rozmnožit a na ničem jiném jim nezáleží.

Člověk je ale přecijen něco víc než prvok. Člověk se od prvoka liší schopností navazování sociálních kontaktů a schopností kulturně žít.

Mnozí homosexuálové jsou profesně velice úspěšní a mnozí jsou společnosti daleko prospěšnější nez třeba nějaký heterosexuál,který napráská deset dětí a nepracuje,takže státu nic nedává a společnost z takového člověka nic nemá.

Proto je absolutně nefér požadovat po homosexuálech aby se zavírali kamsi do sklepních prostor gay podniků. Jsme rovnoprávnými lidmi a proto můžeme pořádat jakékoli veřejné akce,které jsou v souladu se zákonem.

Pokud to nechápete,je mi líto,ale s tím se nedá nic dělat.....

0 0
možnosti
M

MuhamadAlalibaba

7. 8. 2011 13:18
Teď jsem taky zmatený.

Nikde jsem nečetl, že by Hájek řekl něco špatnýho na adresu teploušů. A já taky nechápu význam té akce

2 0
možnosti
PP

Polemik

7. 8. 2011 12:31
S normálními homosexuály typu pana Sidovského nemám problém

...ani ten nejmenší. Vůbec nemám potřebu řešit jeho sexuální orientaci.

Ale opravdu mi vadí ti exhibicionistické kreatury, které vídám na záběrech z různých "gay parade". To už je úpadek společenských hodnot i kultury. Degenerace společnosti. Mohou se zaštiťovat programem s mnoha vznosnými hesly ...ale v podstatě jim jde jen vyventilovat svůj exhibicionismus...přímo na ulicích. Tohle patří do travesty klubů.

Přes tyhle karikatury pak bude společnost posuzovat i ostatní "běžné" homosexuály.

Myslím, že tady p. Sidovský reaguje zbytečně podrážděně. Hájek možná mohl volit jiná slova (ale to by asi nezaujal)...ale Klaus to formuloval naprosto precizně.

3 0
možnosti
GS

all_the_way

7. 8. 2011 13:50
Re: S normálními homosexuály typu pana Sidovského nemám problém

na vašem příspěvku je hodně pravdy, ale věřím, že je spousta gayů, kteří mají na podobné akce stejný pohled, jako vy

0 0
možnosti
MP

MirosPikos

7. 8. 2011 12:15
Vím kdo je tu zmatený, ale Hájek to nebude...

Jedinej, kdo je tu zmatenej jsi ty, blogere ;) Co Hájek řekl, že jsou gayové devianti? A není to snad pravda? Koukni se, co vlastně slovo deviant znamená (http://cs.wikipedia.org/wiki/Deviant). A že je Svoboda kryptosocialista? Není to snad pravda, ostatně drtivá většina členů ODS už jsou jen obyčejní socialisté a to, že jim šéfuje ubožák Nečas? Není třeba to dále komentovat, možná snad jen stojí za poslech video, kde zpovídali pomatence (a nebo to není pomatení, jen je to přislíbené teplé místečko, dobře ohodnocené někde v Bruselu?) (http://www.youtube.com/watch?v=m1Z4ZpTrzMk)

1 0
možnosti

peterudes

7. 8. 2011 12:18
Re: Vím kdo je tu zmatený, ale Hájek to nebude...

používáš jenom to co se ti hodí? čerpáš z wikipedie, tak tady máš informaci o medicinalizaci homosexuality http://cs.wikipedia.org/wiki/Homosexualita#Medicinalizace_homosexuality Hájek ze sebe udělal akorát tak hlupáka...

2 0
možnosti
VN

naroznej

7. 8. 2011 11:52
Homosexualita je deviace ,

Hájek má pravdu. Snad v tomto jediném.

2 0
možnosti

peterudes

7. 8. 2011 11:58
Re: Homosexualita je deviace ,

konzervativní křesťanství taktéž, v tomto smyslu je Hájek taktéž deviant...

2 0
možnosti
B

baano

7. 8. 2011 11:42
pochopte pane Janisi, že většině lidí homosexuálové nevadí,

pokud žijí tak ,jako všichni. Ale když se pak pořádají průvody polooblečených, zfetovaných lidí a tím propagují homosexualitu - tak to už vadí všem (tedy skoro). Nechci takové zviditelňování jedné menšiny, už s jinou menšinou jsou zde problémy dost velké.

A věřte, co se líbí vám, to se nemusí líbit ostatním.

4 0
možnosti

peterudes

7. 8. 2011 11:49
Re: pochopte pane Janisi, že většině lidí homosexuálové nevadí,

dovolím si citovat kolegyni Palloto s jejímž komentářem se plně ztotožňuji: V tomto smyslu je každá vesnická tancovačka exhibicionistickou demonstrací heterosexuality...Jinak- možná Vás překvapí, že pride pochody mají i v LGBT komunitě obrovské množství odpůrců. Velmi hezky to ale komentoval kolega Houfek:"Dokud budou takovéto nikomu neubližující akce pobuřovat, pochopil jsem, že mají svůj smysl."A do toho průvodu půjdou VÝHRADNĚ ti, kdo byli odkopnuti a zavrhováni... neznám naprosto žádného homosexuála, tím méně transsexuála, který by se s nějakým problémem kvůli své orientaci nesetkal... nikoho, koho by přinejmenším nezabolely ty rozumbradovské hlášky o "deviantech". Lidé, kteří do toho průvodu jdou, jsou ti, kteří se s tím jakžtakž vyrovnali, nebojí se ukázat na ulici svoje obličeje, i když ví, že jim do nich mnoho lidí bude plivat, lidé, kteří se za svou orientaci prostě odmítají stydět (shame) a proto mají svou pride (hrdost)....

1 0
možnosti
GS

all_the_way

7. 8. 2011 11:27
Vcelku rozumný článek

se kterým se dá v podstatě souhlasit. Jenom mi stále uniká podstata motivace toho pochodu, či demonstrace, či co to je. Homosexuálové nejsou v ČR pronásledováni, mají všechna práva jako ostatní občané, tak proč ta demonstrace? Upřímně se přiznám, že tomu nerozumím. Chápu, že někdo je stádní typ člověka a potřebuje se identifikovat s davem, ale mě osobně je veškerá davovost srdečně odporná. Možná je za tím víc, než jsem schopen vidět, ale mě to stále připadá tak, že účelem je splynutí s davem.

Jinak dodávám, že Hájek je trapnej a stydím se za něj, dělá nám křesťanům ostudu (pokud je tedy jeho křesťanství upřímné a ne jen proklamované). Lidé jako on pouze potvrzují, že statistika je neúprosná a pitomci se najdou v jakékoliv podskupině populace.

1 0
možnosti
VN

naroznej

7. 8. 2011 11:32
Re: Vcelku rozumný článek

Mně homosexuálové nevadí.

Ale hrozně mě štve , pokud se media , či samotní homosexuálové svými akcemi snaží vytvořit celospolečenské mínění , že být homosexuálem je IN.

1 0
možnosti
VN

naroznej

7. 8. 2011 11:17
Ach jo

Nezdá se Vám  pane Sidovský zvrácené , pokud někdo dokáže svoji homosexualitu tak komerčně využít ke svému prospěchu jako třeba Váš partner Pavel Vítek ??

Za posledních 20 let nic kloudného nevytvořil. A pokud se někde vedou absurdní diskuse na téma výchova dětí homosexuálními páry....apod.... nemůže nikdy chybět. Jen díky tomu , že je jedním z nejslavnějších českých homosexuálů ještě občas hrají česká radia některé jeho "písně" z osmdesátých let a občas si může dovolit uspořádat nějaký ten koncert.

4 0
možnosti
TJP

Tomáš Jasný, PhD.

7. 8. 2011 11:34
Re: Ach jo

hm, tak asi jste nesledoval hudebni scenu, milej narozenej ... zkuste nekdy zagooglit a uvidite, v jakych projektech se angazoval Pavel Vitek v poslednich letech ...

1 0
možnosti
PM

mfdnes-bulvar

7. 8. 2011 11:14
ze se tim hradnim predsinovym idiotem

vubec zabyvate... Hajek je zivouci dukaz ne zcela stoprocentni platnosti Darwinovy teorie. Kdyby totiz fungovala absolutne, pak by se pan Hajek vubec nenarodil, neb jeho geny mely uz davno zustat negde v gume....

1 0
možnosti
SKLZ

scenzorem k lepším zítřkům

7. 8. 2011 11:58
Re: ze se tim hradnim predsinovym idiotem

Pan Hájek se normálně narodil, tudíž je to přirozené a normální, jako MY ostatní NORMÁLNÍ. naopak, homosexuálové se množit nemohou, protože příroda pochopila, že to je deviační směr vývoje a tudíž určený k vyhynutí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6219x
Producent, manažer, marketingový konzultant v oborech showbyznys a média. Mediálně zastupuje Český národní symfonický orchestr a festival Prague Proms, podílí se na publicitě muzikálů a momentálně produkuje představení Noci na Karlštejně na hradě Karlštejn.

sidovsky.cz