Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

ak-67

7. 8. 2011 16:34
souhlas

.... autora (myšlen JS) možná ´plně nemusím(možná protože ho neznám) ale 100% souhlasím.

nejsem homosexuál a výroky Hájka jsou skutečně ostudou na pražské hradu.

At sleze někam do hospody v podhradí, tam bych takové odsudky možná čekal, je vidět, že jen vysoké IQ a postavení lidi nemění a když je někdo magor, tak jím zůstane. Opět se potrvdilo jakými blbečky se prezident  obklopuje a jak je opět loajálně chrání, jako kdysi svého Pilipa a Rumla.

Už aby se to na hradě vyměnilo, jak je tam někdo dlouho, začíná mít pocit, že je blíž k nebi.

a pro kubrta ...ti normální se asi prezentovat nemusí...přesto, že nejsem zastácem takových party, nejsem ani odpíračem ....možná byste měli napsat do televize a novin aby nepředkládali našim dětem tu haldu sprostot a násílí, to má na ně určitě větší vliv než pár hodin kdy budou vidět homosexuálové na na ulici ....nakonec jestli Vás to tak uráží, koukejte se třeba na TV NOva (mimo zpráv...tam to jistě bude i s patřičným komentářem).

1 0
možnosti
K-AMPN

Kubrt - admin mi pije nálev

7. 8. 2011 20:18
Re: souhlas

A tím chcete tedy říct, že účastníci průvodu jsou teda ti nenormální, co se prezentovat musí ?? No děkuju pěkně, to jste do nich zajel víc, než s deviací. Nechápete mě. Mě jejich pochod neuráž, proč by měl ? Jen odmítám být POD ZÁŠTITOU PRIMÁTORA HMP přesvědčován, že odchylku nemám pokládat za odchylku. Odlišnost - chcete-li. Potažmo deviaci bez pejorativního podtónu. Prostě bílé kolečko není černý čtvereček, jakkoliv se dnešní zblblý svět toto vehementně snaží tlouct do hlav lidem a primátor Svoboda, jen aby mohl ukázat pár procentů voličů svou tvář, tak se bude tvářit, že tomu účelově věří taky. Pokud to není o tomto - o čem ten pochod vlastně pak je ? To není nějaký sraz motorkářů nebo atletický mítink, kde je to o fandovství, zálibě či soutěži. V tom případě by tedy neměl odmítnout třeba naturisty, kteří by ho požádali o záštitu nad pochodem naháčů městem. Pro ně je to přirozený způsob nažívání, tak proč by nezaštítil? Chtěl bych ho vidět se záštitou. Ani svolení by nedostali...

0 0
možnosti
J

joe.doe

7. 8. 2011 16:23
Výjimka, odchylka, deviace, úchylka, ...

Kdyby přišli za primátorem organizátoři pochodu "Za harémová manželství", asi by jim vysvětlování, že se tak narodili a že to tak cítí, a že na to mají potvrzení od dr. Uzla, vůbec nepomohlo. Prostě by si mohli pochodovat stejně jako Spolek včelařů a primátor by jim žádnou záštitu nedal. To, co normální lidi štve, jsou politické hrátky a získávání politických bodů na sexuální odchylce.

Homosexualita je záležitost obvykle dvou osob stejného pohlaví.

To, že se z toho dělá politika, je homosexualismus, proti kterému mají lidé výhrady.

3 0
možnosti
E

energetik22

7. 8. 2011 16:21
Váš poslední ostavec začíná "chápu".OMYL, NIC NECHÁPETE !

Ale je vás takových víc. Pokud patříte k té nenormální menšině, tak snad nejen statisticky, ele i fakticky postupně (stejně jako další intelektuálně méněcenní) vyhynete!

2 0
možnosti
K-AMPN

Kubrt - admin mi pije nálev

7. 8. 2011 16:07
Vážený pane autore

o vaši orientaci nejde, ani o pochod, pochodujte si třeba až do Prčice .... Jde o to, že je totální pitomost pořád deklarovat, že co je prostě odchylka - nebo-li deviace - to je nesmyslné pořád proklamovat jako normální stav a na tom třískat body záštitou .... Jsou lidé, co si při termínu deviace ihned vybaví čistě někoho, kdo osahává holčičky nebo exhibuje v parku. Ale jsou i lidé, kteří to nemusejí nutně chápat s pejorativním podtónem. Jinak si žijte své životy jak chcete a buďte šťastní. Nemám problém vás brát jako lidi bez problému, pokud se ke mně budete chovat slušně a budete se řídit heslem "co nechceš, aby ti dělali druzí, nedělej jim sám..." jako každý jiný člověk. Min. 1 gaye známa byl to velmi dobrý kolega a klidně s ním půjdu na kafe, pokud ho potkám .... A víte proč mimo jiné ? Protože jsem ho nikdy neslyšel kohokoliv za každou cenu přesvědčovat, jak on je vlastně normální. Soudný člověk to chápe, u blbce vám nepomůže ani pochod se záštitou ....

1 0
možnosti
TJP

Tomáš Jasný, PhD.

7. 8. 2011 15:20
kdyz se tak divam na agresivitu odpurcu homosexualu ...

... tak si rikam - kolikpak tech facek asi doma muselo byt, ze si tu agresivitu (kterou nemuzou nebo nemohli projevit vuci svym rodicum) pak musi vybijet tady na neznamych objektech ... ach jo ... spise lituju je (kdyz to musi v sobe dusit a potlacovat) nebo spise jejich okoli, protoze to musi byt v realu jeste horsi ...

3 0
možnosti
PS

P.S

7. 8. 2011 15:24
Re: kdyz se tak divam na agresivitu odpurcu homosexualu ...

Agresivita příznivců mi přijde větší.

Litujte maximálně sám sebe.

1 0
možnosti
A

absolutníXpuch

7. 8. 2011 15:07
Jako past na dukáty dobrý!

Kolik jste našetřili hoši z Ringieru?

Asi půjdu za G. Novotnym. Rv

0 0
možnosti
NC

nesmrtelný Chuck

7. 8. 2011 17:45
Re: Jako past na dukáty dobrý!

Přesně tak, já dnes odepsal 500 kousků ;-D;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
F

faiva

7. 8. 2011 15:06
Na okraj souhlas

že použít slovo deviant (když je jasné, že už má laicky difamující význam) a pak se zašťiťovat slovníkem je trapné a je jasné, pak Hájek k homosexuálům neutrální nebo lhostejný postoj prostě nemá. Analogicky já např. považuju za prapodivné, dalo by se říci deviantní;-) myšlení pana Hájka (netýká se jen homosexuality, ale i ostatních jeho známých úletů).

Zaujalo mě ale hlavně to, jak jste napsal, že byste byl také rád, kdyby tu bylo méně bezvěrců. Jsem bezvěrec, tak mě to přišlo podobné, jako když má někdo něco proti homosexuálům, popř. absurdnímu smyšlenému homosexualismu.

0 0
možnosti
RC

sodekcz

7. 8. 2011 15:39
Re: Na okraj souhlas

Je to tak, vestina zdejsich bezvercu byla timto clankem neprimo oznacena za ty, kteri maji vliv na upadek moralky.

0 0
možnosti
IM

slavex

7. 8. 2011 14:56
Tak . . . . . . . . . . . . . . ? ! ? !

V poslední době se dozvídám ze sdělovacích prostředků že kdo není sexuální orientace "G" či "L" nemůže být zřejmě ani normální ? ! ? ! "Díky" že jste nám tu otevřeli oči* Panu Hájkovi děkuji za jeho otevřenost a odvahu nazvat věci pravým jménem ! ! !   R^ [>-]

2 0
možnosti
IM

slavex

7. 8. 2011 15:00
Re: Tak . . . . . . . . . . . . . . ? ! ? !

A propos, sňatek gay-ů bych zlegalizoval až v momentě kdyby jeden z nich doložil lékařskou zprávu že je prokazatelně v druhém stavu ! ! ! R^

0 0
možnosti
BJ

Kresinka

7. 8. 2011 14:24
já si jen kladu otázku,

proč se musí G+L komunita takto veřejně producírovat

.

0 0
možnosti
L2

Lanta 2OO4

7. 8. 2011 14:46
Re: já si jen kladu otázku,

Protože se takhle může producírovat každý kdo nečiní nic proti zákonu. Nejsme občany druhé kategorie abychom se nemohli veřejně bavit. Když můžou pořádat rozličné festivaly jiní lidé,proč by nemohli např. duhový festival s koncerty a zábavou uspořádat homosexuálové?

0 0
možnosti
PS

P.S

7. 8. 2011 14:00
Zbytečné akce

„sexuální orientace neznamená na rozdíl od dopingu žádnou diskvalifikaci“ - přesně tak, tak nevím, proč nám ji pořád těmihle akcemi cpete pod nos. Většinu lidí sexuální orientace ostatních naprosto nezajímá a má k ní neutrální vztah.

Akce jako Prague Pride jen vyvolá v mnoha dosud neutrálních odpor proti jejím organizátorům a gay komunitě vůbec.

Řadu gayů znám a všichni jsou naprosto v pohodě, nic nikomu nenutí, dá se s nimi perfektně bavit i spolupracovat. Gay aktivisti jsou mi ale odporní tím, jak se vyvyšují nad ostatní.

0 0
možnosti
L2

Lanta 2OO4

7. 8. 2011 14:18
Re: Zbytečné akce

Možná byste si měl vyjasnit skutečnosti ohledně pride. Nejde o žádné demonstrace za něco či protesty proti něčemu. Jde čitě o zábavu a o kulturní vyžití na které jsou zváni naprosto všichni bez ohledu na sex. orientaci. Jen to organizují homosexuálové. To je celé;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6219x
Producent, manažer, marketingový konzultant v oborech showbyznys a média. Mediálně zastupuje Český národní symfonický orchestr a festival Prague Proms, podílí se na publicitě muzikálů a momentálně produkuje představení Noci na Karlštejně na hradě Karlštejn.

sidovsky.cz