Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
2

25474x

7. 8. 2011 19:34
KLAUS

Uvedomte si v prvni rade,ze ty dve pozitury Hajek a Jakl jsou pouze hlasne trouby Klause, ktery pres ne zjistuje kam az muze zajit.

4 0
možnosti
G

Gehenna

7. 8. 2011 18:57
Ono je to smutné

Dosáhli jste prakticky svého cíle - lidi kašlou na to, co si kdo kam strká... je skutečně komédie tohoto typu způsobem, jak světu prokázat, že jste připraveni adoptovat a vychovávat děti?

Maně se mi vybavuje zavilý gay z Little Britain, taky odmítal pochopit, že už je vlastně brán jako normální (ach, jaká pohana, pozbýt výjimečnosti...).

0 0
možnosti
JK

holkazhane

7. 8. 2011 18:38
Karma!

0 0
možnosti
PKL

Politicky korektní lež

7. 8. 2011 18:27
jen si klidně pochodujte

ale ostatní zas maj právo vyjádřit (nenásilně), že se jim to nelíbí.

Co ale vůbec nechápu. proč to má být pod záštitou primátora Prahy.

0 0
možnosti

pětrandočepice

7. 8. 2011 22:31
Re: jen si klidně pochodujte

ODS chce možná hlasy gayů. Ví, že jich není málo.

0 0
možnosti
JD

Judge Dredd

7. 8. 2011 18:20
ale Hájek nic neříkal proti gayům

on jenom tvrdí, že se to nemá nijak politicky podporovat... prostě gay žije, užívá si, pracuje apod. stejně jako ne-gay. Ale proč by měl mít vyšší práva než většinová společnost.

V tomto jsou gayové bohužel velmi obdobní jako jistá neviditelná skupina... zbytečně provokují, a potom se díví, když někdo řve, že to přehání.

0 0
možnosti
TKVD

Ten kdo viděl dozadu

7. 8. 2011 18:05
Pěkně napsané

Musím říct jako odpůrce těchto pochodů ukázat cosi a nároků homosexuálů na věci které jim nepřísluší, že toto mělo hlavu i patu.

0 0
možnosti

peterudes

7. 8. 2011 17:38
heterosexuálové a homosexuálové jsou si rovni

nejlepší na tom všem je to, že se tu můžou všichni odpůrci gayů a leseb třeba na hlavu postavit a odrážet se při tom ušima, ale stejně se budou konat dál duhové průvody, páry budou uzavírat partnerství a časem budou moci i adoptovat děti, na které se heterosexuální páry vykašlaly, nebo jim byli, pro jejich neschopnost se postarat o vlastní dítě, odebrány - ještě nějaký čas tu bude pár ratlíků štěkat, ale s vývojem neudělají nic a je to tak dobře R^

2 0
možnosti
NC

nesmrtelný Chuck

7. 8. 2011 17:44
Re: heterosexuálové a homosexuálové jsou si rovni

Ale blbost. Vývoj prý byl i socialismu, že prý byl "lepší" jak ten kapitalismus a jak dopad. To, že je homosexualita normální je zvrácené tvrzení. Možná se toho dočasně chyt někteří lidé, ale čas ukáže, že zvrhlost je zase zvrhlost, nic víc ani míň. Pravda je, že to je deviace a i kdyby se zakrýval sebevíc, jen se to odhalení možná troch oddálí.

1 0
možnosti
B

blazab

7. 8. 2011 16:58
Deviace

Myslím, že je nepochybné, že homosexualita je deviace, v pravém smyslu toho slova - odchylka od normy. Myslím, že je též nepochybné, že p. Hájek tento termín použil s úmyslem urazit. Nemyslím, že by se homosexuálové měli za tuto odchylku stydět, že bychom se my ostatní "normální" (che, kdo z nás je vlastně normální?) měli k homosexuálům chovat nějak jinak než k ostatním lidem, neřku-li produkovat takové duševní průjmy jako abraxas122 (16:47). Ani nemyslím, že by homosexuálové museli nutně pořádat nějaké pochody/happeningy, ale budiž. Na závěr bych ještě jako bezvěrec konstatoval, že za rozklad mravnosti ale rozhodně nemůžou ani bezvěrci (rozhodně ne všichni, i bezvěrec může mít mravní zásady).

1 0
možnosti
G

Gašpo

7. 8. 2011 17:19
Re: Deviace

Poviem Vám to asi takto.

Ja som k homosexuálom tolerantný. Slovo "deviácia" vnímam ako regulérne označenie pre odchylku. Ale pokiaľ im ten výraz už tak vadí, akceptujem to a homosexuála deviantom nenazývam.

Lenže homosexuál, ktorý má patologickú potrebu exhibovať v igelitovom ( hoc nepriehľadnom ) spodnom prádle za ryku muziky po verejných priestoroch, taký homosexuál je i pre mňa DEVIANT aj v tom najhoršom význame slova.;-)

0 0
možnosti
J

Jan.Tleskac

7. 8. 2011 16:57
Zvláštní nemoc,

homosexualita je snad jediná nemoc, na kterou je postižený hrdý 8-o

3 0
možnosti
G

Gašpo

7. 8. 2011 16:51
...

http://janasimonova.blog.idnes.cz/c/204187/Sexualni-orientace-jako-vec-verejna-nebo-soukroma.html

PS: Bude aj nejaký růžovoučký vláček od Českých drah, pri príležitosti týchto veľkolepých osláv latexového spodného prádla vypravený?;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6219x
Producent, manažer, marketingový konzultant v oborech showbyznys a média. Mediálně zastupuje Český národní symfonický orchestr a festival Prague Proms, podílí se na publicitě muzikálů a momentálně produkuje představení Noci na Karlštejně na hradě Karlštejn.

sidovsky.cz