Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PG

quido

10. 8. 2011 6:09
zmatený autor ....

... nevytýkám nic těm, co mají smůlu a narodili se, či se přiklonili k jiné než NORMÁLNÍ orientaci - je mi zle z toho, že tato společnost je nucena takové lidi "oslavovat", či obdivovat.... je mi zle z toho, jakým způsobem jsou devastovány základní pilíře každé normální společnosti, jak pod rouškou multi-kulti, či "tolerance" jsou nám podsouvány "hodnoty", které hodnotami nejsou .... nazývejte mne rasistou, xenofobem, ale s veřejnou oslavou NESOUHLASÍM - a nemá to nic společného s žádnou "záští", kterou bych k této komunitě choval - je to zášť ke způsobu jakým se tato komunita chce prezentovat ... HOWGH!

2 0
možnosti
MM

Doktor.bota

10. 8. 2011 11:48
Re: zmatený autor ....

prozraďte mi, kdo a jak vás nutí "takové lidi oslavovat"? prostě ten pochod ignorujte a svoji žluč si vystříkejte doma třeba na svou ženu (máte-li nějakou)

1 0
možnosti
P

popetr

9. 8. 2011 20:09
Česká společnost je velice, velice tolerantní

a moralisté tvrdí, že dokonce netečná. Jsem ale snad lump, když vidím, jak jeden fousatý olizuje druhého fousatého a strká mu ruce do slipů? Nejsou to zvrácené hodnoty? Mohu za to, že se mi chce zvracet? Je to, nebo to není normální, že můj žaludek to bere jako zvrácenost? Kdomi to vysvětlí?

0 0
možnosti
B

baano

9. 8. 2011 20:56
Re: Česká společnost je velice, velice tolerantní

je to normální, že se tak cítíte, mě je z toho taky blivno

0 0
možnosti
HR

Havana rum

9. 8. 2011 19:51
Já do vašich buzbarů taky nechodím protestovat

Nevím, jakou máte potřebu dávat všem najevo, že jste homosexuálové, nebo-li devianti. Je to vaše věc, nikdo vás neomezuje ( kromě vás samých ) spíše naopak. Tato společnost vám dala takovou svobodu, že jste si to za komunistů ani nedokázali představit. Mějte alespoň elementární slušnost, protože tolerantní byste měli být právě vy!

4 0
možnosti
KN

Karel Pipin

9. 8. 2011 17:33
Hájek vyjadřuje názor, s kterým mohu částečně souhlasit

Nedivím se mu, že je udiven, že funkcionář "pravicové" strany veřejně podporuje tuto, dle mého názoru, dekadentní opičárnu.

Proč mají pořadatele potřebu provokovat a dráždit tu část veřejnosti, která má odlišný názor, odlišnou orientaci, historii, kulturu atd. Homosexualita už dávno není trestná, je součástí moderní společnosti, velká většina společnosti ji dávno toleruje nebo je jí ukradená.

Tak proč mají pořadatelé této akce potřebu dráždit a vnucovat svou sexuální orientaci veřejnosti, která je už dávno ve většině toleruje ? 

Proč nemám právo mít na tuto tuto dekadentní opičárnu jiný názor než Vy nebo Ti, kteří takhle pomáhají skrze média tuto již částečně narušenou společnost ještě více cíleně rozvracet?

2 0
možnosti
D

devilart

9. 8. 2011 17:23
Janisi, DÍKY !

R^

0 0
možnosti
MV

Old Nord

9. 8. 2011 17:01
Vytvárate si viac a viac odporcov takýmto postojom

Sám čas vás dohnal pane Sidovský, čas ukázal kto je zmatený, viď vaše porovnanie s britským premierom. Britský premiér má momentálne skutočný problém a je "najlepší" príklad v Európe ako sa to ne/robí aby bol slušný občan "spokojný". Aj jeho iba dobehol čas.

2 0
možnosti
PH

petrhajek.bigbloger.lidovky.cz

9. 8. 2011 16:44
ja se svym hradnim jmenovcem souhlasim

On taky nerekl nic proti homosexualum, nenaznacil, ze by se meli nejak diskrimovat apod. On pouze rekl, ze jejich orientace neni normalni, je to uchyka (cizim slovem deviace).  To neni urazka, ale proste konstatovani faktu.

Takze veskere homofilni komentare, narceni z homofobie a xenofobie, co se k tomu vyrojily, svedci jen o dezinterpretaci a nepochopeni.

Kdyz se homosexualove takto aktivne prezentuji, vadilo by vam, kdyby se stejne aktivne prezentovali pedofilove, zoofilove, nekro- a gerontofilove a ostatni, kteri maji nejakou uchylku?

2 0
možnosti
R

rudaz

8. 8. 2011 22:25
Univ. J.A.Komenského

Absurdistán - autor pracuje, tedy vychovává mládež na univ.J.A.Komenského. Toho vizionáře, který uctíval Bibli! Nabádal k jejímu dodržování, vydal i své Desatero. Začíná slovy:Následuj cestu ctnosti, střez se neřestí a zla, první tě

povede k blahu, druhá ke hříchu a k bolu. To je začátek vědy, která má zdobit tvůj život. Slyš jaké jsou následky toho a pomni na konečný cíl a 1 - 10 bodů. A co stojí v Bibli?"Nemylte se: Ani smilníci, ani modláři, ani cizoložníci, ani nemravní,

ani samcoložníci(hms), ani zloději, ani lakomci, opilci, utrhači, lupiči

nebudou mít účast v Božím království" » 1 K 6:9-10 (Zápas o duši č.100 "Křesťan na hromádce"

str.19 na http://www.hcjb.cz).Takže autor nechť si ujasní kam patří, jakou víru vyznává a potom vážně jde diskutovat. Takhle to vypadá, že si dělá legraci ze všech. Ze znalců Bible, z obyčejných lidí a studentů zvláště. Co na tohle řeknou jeho nadřízení....?

1 0
možnosti
JH

Jahnn

8. 8. 2011 17:14
Pan Sidovský

mi svým blogem připomíná potrefenou slepici. Tím, jak rádoby urážlivým tónem směrem k Hájkovi připomíná jakési setkání ragbisty gaye s br. premierem, na sebe prozrazuje, že vlastně ani neví, v čem je jádro pudla Hájkova článku. Proto: Hájkovi se nelíbí, že primátor Prahy delegovaný na svůj post pravicovou stranou svojí oficiální záštitou nad karnevalovým srazem společenstvím lidí, které příroda neobdařila normálností v sexuální orientaci.  Jasně, že Hájek svůj názor dal najevo tak, aby to nebylo jen plácnutí do vody. A já mám názor, že když pr. Svoboda (spolu s mnohými dalšími "konzervativci" dělá takovouto politicky korektní politiku, tak se potom opravdu nedivme, že svět je převrácen na ruby, pořádek už není ani na papíře a máme tady jeden super malér za druhým.

4 0
možnosti
H

hanah7

8. 8. 2011 16:59
pane Sidovský,

co vám konkrétně vadí na slovech pana Hájka ?  Umíte to vysvětlit, aniž byste mu podsouval nějaké záměry ?

Uvádět jako vzor cizí politiky, kteří se chovají tak či onak, mi připadá také dost hloupé. Znamená to snad, že jejich přístup je ten jediný správný ?

Přečtěte si blog pana Romana Jocha, třeba lecos pochopíte :-)

3 0
možnosti
K

katkota

11. 8. 2011 15:37
Re: pane Sidovský,

Také nevím, o co se pan Sidovský tady snaží. Navíc, nemyslím si, že by pan Hájek měl problém se s jakýmkoli homosexuálem setkat nebo s ním pracovat. Ať si každý spí s kým chce, ale co je na gayích takového, abychom se vyvyšovali a zbožňovali? Na co jsou vlastně pyšní? Pyšní na sebe ať jsou ti, co třeba v manželství vydrželi více než 20 let, vždyť to je výkon hodný respektu a obdivu. Ceňme si skutečné hodnoty a výkony, ať mají naše děti v něčem vzor. Já respektuji kohokoliv, kdo něco dokázal, a co dělá doma v posteli, mne nezajímá. To je každého osobní věc.

0 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6219x
Producent, manažer, marketingový konzultant v oborech showbyznys a média. Mediálně zastupuje Český národní symfonický orchestr a festival Prague Proms, podílí se na publicitě muzikálů a momentálně produkuje představení Noci na Karlštejně na hradě Karlštejn.

sidovsky.cz