Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Colour Planet

12. 5. 2009 9:41
pro diskutéry

Pánové, blog je o tom, že hudební divadlo může být dobrý byznys. Není recenzí uměleckých kvalit inscenací, která se zvlášť v Česku s komerčním úspěchem nemusí pojit. Pro mě jsou nejkvalitnější muzikály, které kdy v Praze byly uvedeny, tyto: ze zahraničních - Bídníci, Miss Saigon, Jesus Christ Superstar, z domácích Adéla ještě nevečeřela, Dracula a Johanka z Arku.

Zdraví Janis S

0 0
možnosti

akki

12. 5. 2009 16:06
Re: pro diskutéry

Děkuji za odpověď, mě opravdu zajímal Váš názor.  Byla to trochu reakce na jednoho kritika, který mimopražské herce v muzikálu Chicago v podstatě nutil do stejné machy, jakou mají pražské muzikálové hvězdy. Naštěstí to napravili pánové Prostějovský a Poštulka.:-)

0 0
možnosti

akki

10. 5. 2009 22:39
Pane Sidovský,

jak se díváte na pražské muzikály? Pro mě jsou nudné: zaměnitelné hlasy se stejnou machou, herectví na bodu - 50, ubíjející efekty, také stále stejné, hudební nápady se dají spočítat na prstech jedné ruky. Ale opravdu mi asi nejvíc vadí představitelé rolí. Viděla jsem muzikály v podání činoherních souborů. Možná, že zpěv nebyl vždy na Zlatého slavíka, jenže oni byli živí!! Žádné umělé mrtvolky. Nedá se s nimi něco udělat?

0 0
možnosti

pilsener

11. 5. 2009 9:04
Re: Pane Sidovský,

Já myslím, že p. Sidovskému stačí, když cinkne kasa - kvůli zábavě nebo dokonce umění to přece nedělají...

0 0
možnosti

pilsener

10. 5. 2009 19:46
Muzikály v Praze?

To je divné, že těm zpívánkovým neinvenčním slepencům, co se předvádí v Praze, se stále říká MUZIKÁL a nikomu to moc nevadí...

0 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6219x
Producent, manažer, marketingový konzultant v oborech showbyznys a média. Mediálně zastupuje Český národní symfonický orchestr a festival Prague Proms, podílí se na publicitě muzikálů a momentálně produkuje představení Noci na Karlštejně na hradě Karlštejn.

sidovsky.cz