Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

AlBunda

15. 3. 2009 0:12
vše jsem poctivě přečetl,ale-

furt nevím,jestli to byla nebo nebyla šlapka:-)

0 0
možnosti
C

cosworth

15. 3. 2009 10:36
Re: vše jsem poctivě přečetl,ale-

nevis? ja jo. neni to slapka, ale akorat si chtela v zajmu zlepseni obchodnich vztahu, zap*rcat s obchodnim partnerem. ale fakt ten ubozak mohl calnout dvouluzak.

0 0
možnosti
MS

kerim003

14. 3. 2009 13:50
autore opet spatne

pokud vase znama chtela jit na pokoj se svym obchodnim partnerem ( predpoklam ze mel objednan a placen jednoluzkovy pokoj a ze byl na recepci zapsan jako jediny bydlici) tak mela ona ci on  v prve rade pozadat na recepci o svoleni, muze se stat ze recepce pozada o doklad totoznosti a zepta se na predpokladanou dobu pobytu neubytovane navstevy na pokoji. A vetre mi ze na toto vsechno ma pravo nebot je jei povinnosti aby vedela o kazdem kdo se pohybuje po hotelu. Vidim to spis ze vase kamaradka machrovala tak ze ji tam meli plne zuby  ale mozne se pletu.

0 0
možnosti
JN

Hail Eris

31. 7. 2008 13:59
to je bohuzel ceska realita

RvRvRv

0 0
možnosti
SJ

Izabelle

26. 7. 2008 20:13
?

Bych rekla, ze hotel Pariz by mel byt "snad" na "urovni"! Kdyz si clovek zaplati za sluzbu (ubytovani na dobu prechodnou = pokoj v hotelu), tak ocekava urcity servis (snidani, uklizecku..atd. a treba i kamarada na kus reci ci obchodniho partnera v nocnich hodinach - papirovani nelze vzdy delat v restauracich) !!! Hanba hotelu Rv

0 0
možnosti
JS

belgian chocolate

31. 7. 2008 14:42
a jaké druhy papírování

není možno dělat v restauracích? to mě teda moc zajímá...

0 0
možnosti
DT

daro777

22. 7. 2008 14:03
Evropa

To jsou ty zapráskané EU poměry, v Asii by se podobná událost odehrála stěží

0 0
možnosti
JS

belgian chocolate

22. 7. 2008 15:37
ani v Thajsku ve slušném hotelu štětka neprojde

kamarádka, která je napůl Číňanka, tam byla s manželem, a recepční ji zastavovali pokaždé, když šla na pokoj... jenže ona je normální, takže to brala s humorem a neměla potřebu kvílet v novinách.

0 0
možnosti
IK

pasik00

22. 7. 2008 12:14
chudacek

precetl jsem jenom 1. odstavec, proc vam janisi porad nekdo ublizuje? vy jste ale chudacek fnuk fnuk

0 0
možnosti

Editkaaaa

31. 7. 2008 13:30
Re: chudacek

to ste toho moc nepřečetl.. a pokud nemáte ani tu soudnost, že si přečtete jeden odstavec a z toho usoudíte, že víte všechno a okamžitě se z Vás tane Master of the universe, tak je mi Vás opravdu líto.

Ale nepředpokládám, že by jste byl natolik gramotný, abyste tento příspěvek dočetl až do konce.. Možná už první řádek jste dával stěží :D

0 0
možnosti
PP

ippokorny

22. 7. 2008 11:38
Doklady se nesmí odebírat při vstupu do budovy

Pokud by po mě chtěl někdo nechat někde doklady, tak je to již podezřelé, mohlo by dojít ke zneužití. A zákon jasně praví, že přestupku se dopouští ten, kdo: "poskytne nebo přijme občanský průkaz jako zástavu nebo odebere občanský průkaz při vstupu do objektu" a podle mě se to vztahuje i na pas. Myslím, že měli s omluvou požádat o pas (prostitutky asi často nosí USA pas, že?) na zapsání do nějaké knihy návštěv a je jim úplné houby po tom, kdo a kdy dělá obchodní jednání (oni podnikatelé musí často dělat po večerech a nocích papíry, což zaměstnanci nevidí), zvláště když ráno odlétá. P.P.

 

0 0
možnosti
JN

tojsouveci

22. 7. 2008 11:28
Objektivně

Nepracuji v hotelu ani nejsem častým hotelovým hostem. Přečetl jsem si několik příspěvků a když to sečtu s mými vědomostmi, zkušenostmi apod., tak mně vyjde toto:

Hotel nabízí své služby za určitých podmínek a nikoho nenutí se v něm ubytovat. Pokud si určitý hotel (nebo určitou službu) vyberu, měl bych se seznámit s podmínkami za jakých je poskytována (prodávána) a dle toho mám možnost tuto službu využít (koupit) či nikoliv. Dále jde o to, zda si kupuji hotelový pokoj nebo si kupuji pouze možnost se v tomto pokoji ubytovat, příp.  přespat. Dle mých slabých znalostí se domnívám, že platí spíše druhá možnost. Tudíž nevidím ani žádný důvod, že bych měl mít nějaké právo další osobu či dokonce osoby do tohoto pokoje zvát a ponechat si je tam libovolně dlouho.

Klidně jsem o tomto svém názoru ochoten diskutovat, opravdu nemám s hotelovými službami téměř žádné zkušenosti.

0 0
možnosti
PP

ippokorny

22. 7. 2008 11:47
Re: Objektivně

A co třeba se umýt (pokoj přece nejsou lázně), telefonovat (pokoj není telefonní budka), atd. Kupuji si pokoj pro své účely a je jim houby po tom, zda jsem si ho pronajal na obchodní jednání (běžná praxe), na schůzku s přáteli, na několikahodinový odpočinek či na přespání. Pokud nemají v hotelovém řádu, se kterým hosta prokazatelně a předem seznámí!, že návštěvy tam nesmí celý den či po 22 hodině na pokoj, tak co chtějí. Co kdyby mi řekli, že se nesmím třeba umýt. A vsadím se, že tam určitě nemají někde informaci, že návštěvy musí nechat pas na recepci! Pokud jste Pražák, zajděte se podívat. P.P.

0 0
možnosti
PCB

Princess Consuela

22. 7. 2008 10:21
Nechápu, co je na tom divnýho

Já sama dělám na recepci hotelu, noční nedělám ale kolega pouští dámské návštěvy pouze když mu nechaj na recepci pas. Nemůžeme pouštět do hotelu někoho, kdo tam nebydlí, jenom tak, pro hezký oči. Měli bychom z toho problémy akorat my, recepční.

0 0
možnosti
JJ

Jen Já

22. 7. 2008 14:25
Re: Nechápu, co je na tom divnýho

R^

0 0
možnosti
KN

CarolinaC

22. 7. 2008 9:14
už jen z toho článku je zřejmé,

že přítelkyně se na recepci chovala jako štětka - nedivím se personálu: k dámě se chovají jak k dámě, ke štětce jako ke štětce. Dělám to taky tak.

0 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6219x
Producent, manažer, marketingový konzultant v oborech showbyznys a média. Mediálně zastupuje Český národní symfonický orchestr a festival Prague Proms, podílí se na publicitě muzikálů a momentálně produkuje představení Noci na Karlštejně na hradě Karlštejn.

sidovsky.cz