Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

aquaterra

10. 5. 2008 15:53
Tento článek se moc nevyvedl,

pane Sidovský. Jiné Vaše články neznám, takže nemohu srovnávat, ale pokud takhle píšete i jindy, tak to se raději soustřeďte na jiné činnosti. 

0 0
možnosti

Tomiq

10. 5. 2008 23:41
Re: Tento článek se moc nevyvedl,

tak tak - osobně si myslím, že je to spíš mlácení prázdné slámy...

0 0
možnosti

aquaterra

10. 5. 2008 15:42
Ačkoli si myslím, že se mohu také označit

za gay friendly, protože mám mezi nimi dva skvělé kamarády, nechápu, proč by měl Sidovský děkovat Anetě Langerové. A to zejména v tom druhém případě, tj. pokud je lesba. Děkuje jí za to, že je lesba? To je jako děkovat létu, že je léto, a ne zima.  Mám navíc dojem, že ani Langerová o podobné poděkování moc nestojí. Mně osobně je to jedno, jestli je někdo gay nebo negay, nevím, proč bych měla děkovat někomu za to, že je např. heterosexuál.  

0 0
možnosti

Loubik1

10. 5. 2008 12:24
Chápu p. Sidovského

že dává najevo své sympatie. Chápu i sl. Langerovou, že též dává své sympatie třeba a minoritní skupina by si to ráda vykládala jako přihlášení se k dané minoritě.. a třeba taková sl. Langerová je... otázkou zůstává, co proboha bulváru je do toho, že je někdo zelený modrý nebo oranžový? Za tyhle hnusárny, bych dával takovým plátkům pokuty denně... státní rozpočet by se obohatil na tuposti kupujících - zdrahl by bulvár, nebo by se přestalo řešit kdo s kým a za kolik a přestalo by umělé vytváření hvězdiček, ktero umí jen vyprávět o tom kdy kde a s kým.... tolik můj názor... omlouvám se všem lamkám, které si blesk kupuji a pane Sidovský... upřímně... svou prací podporujete to co nyní kritizujete... zkuste se zamyslet a nepodporovat bulvár svou prací... tím nesděluji, abyste nepracoval, protože jste dobrej... jen lépe vybírejte partnery a lidi co jim dáváte rozhovory... nebo hvězdičky.. do rukou..

0 0
možnosti

kokr57

10. 5. 2008 12:08
vážení....

v uměleckých kruzích je možné vše, mnohé z toho navíc může být i hrané pro zvýšení popularity, mnozí se do teď přou, jak to v raných 70.letech ten David Bowie, Marc Bolan, či později v 80.,třeba Marc Almond či Jimmy Sommerville měli,konec konců třeba známý android Klaus Nomi, nebo mají, každému v podstatě je do toho houby, horší ovšem je, že manažeři manipulují s hvězdami, či hvězdičkami nebo začínajícími interprety, tedy pokud se nechají,k obrazu svému, tedy pracují na Image a je jasné, že zrovinka v hudebním průmyslu je vše hodně špinavý, proto je možná lépe být s lidmi jako Janis, Iva, Vláďa, Petr, Pavel,Jiří, zadobře, a občas jim i vylízat  šlehačku na medovém dortíčku,tedy jestliže Vám to stojí za to,a jestli neuznáte, že jíti vlastní cestou a sám za sebe je lepší, nicméně,dírka ke slávičce a penízkům se Vám možná přivře. Coming out;-)

0 0
možnosti

pidla

10. 5. 2008 9:57
Naštěstí

jsou i lidé, kterým je jedno ,jaké je jeho oblíbený zpěvák orientace, takže díky Aneto ,že zpíváš a díky Janisi, žes toto napsal:-)

0 0
možnosti

motylek_02

10. 5. 2008 2:20
anetu mam rada

ma nadherny hlas a obrovsky potencial. Ne vsechny jeji pisnicky se mi libi, dokazala bych si ji predstavit jako interpretku Horackovych textu napriklad. Je ale na zacatku sve cesty a fandim ji, ze si jde za svym. a jeji orientace je mi sumafuk, je to jeji vec.

0 0
možnosti

kion1

9. 5. 2008 21:52
Volič Národní strany

Sidovský, mě je úplně jedno jestli je A.Langerová, lesba, hetero, nebo hermafrodit!!!!!!!!!

Tohle je napsané, jen proto, aby sis polechtal svý ego, trotle:-)

0 0
možnosti

Gott Karel

9. 5. 2008 18:17
Strčte si už tyhle popový sračky do prdele

...jestli tam teda už nemáte Vítka

0 0
možnosti

Colour Planet

9. 5. 2008 17:38
o co šlo

Dobrý den, Evo, asi došlo k nepochopení záměru anebo jsem se nebvyjádřil dobře. Neřeším jestli Aneta je nebo není jakkoli orientovaná, píšu o tom, že ji pronásleduje bulvár a jí to přesto neodradilo od vystoupení na lesbickém festivalu - zazpívá tam i přes otazníky, zda tím dává najevo příslušnost k minoritě nebo ne. To je právě sympatické. Nikdo ji ke coming outu nenutí, sám vím, jak je to složitý proces. Opravdu nejde o nic jiného... V

0 0
možnosti

Eva_Pallotto

9. 5. 2008 23:12
Re: o co šlo

Děkuju za vysvětlení, to jak je to podáno v článku je malounko nepřehledné, nebo jsem to špatně pochopila...

Jsem ráda, že se to vysvětlilo, já Vás jinak ráda čtu a většinou hodně souhlasívám...

Ale jenom taková drobnůstka... chápu, že v její situaci je to tedy asi "odvážné" a že Vás ta její odvaha dvojnásob těší... ale nemělo by to snad být normální? Všude ve světě známí umělci vystupují na gay akcích a nikdo neřeší jaká je jejich orientace, nikdo z toho nic "nedovozuje"... prostě zpívá a baví lidi... a je fuk jestli oni jsou světlezelení a on bleděmodrej, nebo jsou všichni tmavomodří... jsou to prostě lidi, co se chtějí potkávat a bavit... a řešit, jestli je ten kdo baví či je baven je takovj nebo makovej... je to nutný?

To je fakt nutná nějaká extra odvaha k tomu vystoupit na gay akci? Pokud ano.. tak kde to jsme... :-(

Krásný večer přeji, EP

0 0
možnosti

Eva_Pallotto

9. 5. 2008 17:25
teda...

... jak Vás mám ráda, tak tohle se mi teda vůbec nelíbí.

I kdyby lesba nakrásně byla, i kdyby byla orientovaná na bleděmodré krabičky od sirek.... proč jí takhle násilně taháte "ze skříně"? Není to její věc? Není na ní,  aby si ona sama rozhodla, kdy a co a jak udělá? Copak Vás do coming-outu někdo nutil? Nechal byste se?

Mám malounko strach, že tímhle neděláte ani dobrou  službu Anetě, ani gay komunitě... tak maximálně tomu festivalu, a i to je sporné.....

Nerada, ale Rv

0 0
možnosti

hakbus

9. 5. 2008 19:29
Re: teda...

0 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6219x
Producent, manažer, marketingový konzultant v oborech showbyznys a média. Mediálně zastupuje Český národní symfonický orchestr a festival Prague Proms, podílí se na publicitě muzikálů a momentálně produkuje představení Noci na Karlštejně na hradě Karlštejn.

sidovsky.cz